ΕΛΛΑΔΑ

Οι 25 εταιρείες που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα!

Οι οσονούπω πτυχιούχοι, για τσεκάρετε.

Neopolis Team

18 Μαΐου, 2021

Το ζητούμενο στη δουλειά που κάνεις, είναι πάνω απ’ όλα να την απολαμβάνεις και να χαίρεσαι κάθε πρωί που ετοιμάζεσαι να πας σε αυτήν. Δύσκολο θα μας πείτε, και θα έχετε δίκιο. Όσο κι αν σου αρέσει ένα αντικείμενο, όταν καλείσαι να ασχοληθείς μαζί του κάθε, μα κάθε μέρα, τότε κάπου αρχίζεις να χάνεις την όρεξη και το κέφι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Γι’ αυτό, πολύ σημαντικό ρόλο πέρα από το αντικείμενο και το πόσο σε ενδιαφέρει, είναι το εργασιακό περιβάλλον. Αν δε σου χαρίζει το αίσθημα ασφάλειας και την καλή διάθεση που πρέπει, τότε… δεν πας πουθενά. Κατά πάσα πιθανότητα, θα ψάξεις αλλού να βγάλεις το μεροκάματό σου, ή απλά θα υποστείς την κατάσταση ως έχει και κάθε μέρα στη δουλειά θα μοιάζει σαν ένα μαρτύριο.

Επειδή δεν το θέλουμε καθόλου αυτό το τελευταίο, παρακάτω θα δεις μερικές ελληνικές επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν το εν λόγω κριτήριο ευημερίας στην εργασία, και πού ξέρεις, ίσως να ενταχθείς κι εσύ στο δυναμικό τους. Εφόσον φυσικά οι σπουδές σου και οι γνώσεις σου συμπίπτουν με τον τομέα τους, τότε ξεκάθαρα προτείνουμε να το κυνηγήσεις.

Πρόκειται για αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από το Great Place to Work® Hellas, το οποίο αξιολογεί και βραβεύει επιχειρήσεις για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον και τις κατατάσσει στη λίστα Best Workplaces. Οι εταιρείες που διακρίνονται στη συγκεκριμένη λίστα είναι εκείνες που έχουν πιστοποιηθεί από το Great Place to Work® την προηγούμενη χρονιά, ή καλύπτουν όλα τα κριτήρια που απαιτεί η Πιστοποίηση.

Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο διακρίνονται και βραβεύονται 25 Best Workplaces εταιρείες, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, και φέτος είναι οι παρακάτω όπως φαίνονται στους πίνακες:

10 επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους

• 10 επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους

5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους


Photo by Damir Kopezhanov on Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET