Είναι viral

20χρονος μπήκε σε ΜΕΘ με δύσπνοια και πόνους στο στήθος λόγω… έντονου αυνανισμού!

Όχι το happy ending που περίμενε.

Δαμιανός Σανταλίδης

17 Απριλίου, 2022

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ή και όχι. 

Δεν ξέρω πώς να το θέσω αυτό, αλλά ένας 20χρονος στην Ελβετία κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου επειδή αυνανιζόταν τόσο δυνατά που εμφάνισε πρόβλημα στα πνευμόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγνώστου ονόματος νεαρός οδηγήθηκε στο Cantonal Hospital, έπειτα από έναν έντονο και αφόρητο πόνο που ένιωσε στο θώρακα και ενώ παράλληλα δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει.

Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε κάποιες ακτινογραφίες, για να διαπιστώσουν ότι ο 20χρονος έπασχε από πνευμονοδιαστολικό επεισόδιο κατά το οποίο ο αέρας διαρρέει από τον πνεύμονα και σφηνώνεται στον θώρακα.

Πρόκειται για μια σπάνια αλλά «καλοήθη πάθηση» η οποία εμφανίζεται συνήθως σε νέους άντρες με τα αίτια να είναι τα ναρκωτικά, το άσθμα, ο υπερβολικός εμετός και φυσικά η έντονη γυμναστική. Κάθε είδους «γυμναστική», αν με πιάνεις.

Στο μεταξύ, χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στη ΜΕΘ για να του χορηγηθεί οξυγόνο καθώς είχε τόση δυσκολία να αναπνεύσει, που κινδύνευσε μέχρι και η ζωή του. Ρε φίλε, εσύ την τερμάτισες τη μαλ@κία!

Αφότου λοιπόν γλίτωσε τα χειρότερα, κι όλα πήγαν καλά, διαπιστώθηκε ότι αέρας είχε παγιδευτεί μέχρι τη βάση του κρανίου του. Η ιατρική γνωμάτευση ανέφερε συγκεκριμένα:

Ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 20 ετών (1.75cm ύψος και 60kg βάρος) εισήχθη στην πτέρυγα των επειγόντων περιστατικών με σοβαρή και έντονη δύσπνοια και πόνους στο θώρακα. Ανέφερε ότι ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο στο θώρακα και εν συνεχεία δυσκολία στις αναπνοές του όταν βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και αυνανιζόταν.

Θα μπορούσε βέβαια να γράφει και ‘Masturbation goes cloud’, αλλά μάλλον δεν είχαν τόσο χιούμορ οι γιατροί I guess.

Η «σόλο συνεδρία» του τον κράτησε μια ολόκληρη μέρα στη ΜΕΘ κι άλλες τρεις για νοσηλεία, όπου εκτός από οξυγόνο τον μπούκωσαν στις παρακεταμόλες και τα αντιβιοτικά, για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε μόλυνση.

Fun fact, ο 20χρονος ήταν τόσο yolo, που ζήτησε η περίπτωσή του να δημοσιευθεί κανονικά – προφανώς χωρίς την αποκάλυψη της ταυτότητάς του – είτε για το troll και την προβολή, είτε για να μαθαίνουν οι νέοι και (σίγουρα να μη) θυμούνται οι παλιοί.

Ηθικό δίδαγμα; Όπως λέει κι ο Sir Takis…

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET