fbpx

14 ξεκάθαρα σημάδια που μαρτυρούν ότι αποτελείς τη βασική του προτεραιότητα!


Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι πολύπλοκες και απρόσμενες. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που η μονογαμία κρατάει τα ηνία των σχέσεων, ενώ τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι επιθυμούν να αλλάζουν συνεχώς τους ερωτικούς τους συντρόφους και να εμπλέκονται σε μη δεσμευτικές γι’ αυτούς σχέσεις. Κάπως έτσι κι εσύ, αναρωτιέσαι αν στη σχέση που έχεις εμπλακεί, είσαι απλά μία εύκολη επιλογή διαφυγής ή όντως προτεραιότητα. Αν πρόκειται για το πρώτο, είναι μεγάλο χτύπημα στην αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να νιώθεις ανάξια για εκείνον και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βιώνει κανείς αυτά τα συναισθήματα. Πώς θα καταλάβεις άραγε τη διαφορά;

Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είσαι απλά μία εναλλακτική επιλογή, αλλά προτεραιότητά του:

#1 Είναι πάντα στην ώρα του

Σημαντικό προσόν για έναν άντρα. Δεν σε αφήνει ποτέ να περιμένεις. Όταν πει ότι θα έρθει να σε πάρει στις 22.00 για παράδειγμα, στις 21.55 θα είναι εκεί. Δεν θα σε αφήνει να ξεροσταλιάζεις και να σου δίνει ανόητες δικαιολογίες μετά. Έλεος.

#2 Σε νοιάζεται

Αν κάτι είναι σημαντικό για σένα, τότε είναι και για εκείνον. Θέλει να ακούει πάντα όλα όσα έχεις να του πεις. Δίνει προσοχή στα προβλήματά σου, σαν να ήταν και δικά του και προσπαθεί να βρει λύσεις για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

#3 Παίρνει πρωτοβουλίες

Δεν τα περιμένει όλα από εσένα σε αυτή τη σχέση. Σκαρφίζεται κι εκείνος εξίσου ιδέες και προτάσεις για να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί. Είναι ρομαντικός ρε παιδί μου, πως να το πω!

#4 Πηγαίνετε παντού μαζί

Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό βέβαια, γιατί και το να είστε μαζί 24/7, θα δημιουργήσει κορεσμό στη σχέση. Το να σου κάνει όμως έστω και πρόταση να τον συνοδεύεις σε εξόδους του, είναι πολύ γλυκό και τρυφερό.

#5 Σε «επιδεικνύει» σε όλους με περηφάνια

Αν αγνοούν την ύπαρξή σου οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, κάτι πάει στραβά. Αν όμως, εκείνος έχει μιλήσει για σένα στους φίλους, συμφοιτητές ή συναδέλφους του, τότε σημαίνεις πολλά για εκείνον.

#6 Κάνει σχέδια για το μέλλον σας

Για το κοντινό μέλλον τουλάχιστον. Δεν περιμένει να αφήσει τα πάντα για την τελευταία στιγμή. Αν έχει κάποια σχέδια στο μυαλό του, θα φροντίσει να τα έχει ήδη προγραμματίσει εγκαίρως.

#7 Σε στηρίζει συναισθηματικά

Είναι εκείνος που προσπαθεί να συγκρατεί σε κάθε περίπτωση τα δάκρυά σου, που σίγουρα δεν τα έχει προκαλέσει αυτός. Προσπαθεί να σε καλμάρει και κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να σε κάνει να χαμογελάσεις ξανά.

#8 Δεν βλέπει την ώρα να σε ξαναδεί

Του λείπεις, το παραδέχεται και κάνει τα πάντα για να σε ξαναδεί όσο πιο σύντομα γίνεται. Αλλάζει δε ολόκληρο το πρόγραμμά του προκειμένου να περάσει μερικές ώρες μαζί σου.

#9 Είναι εφευρετικός στο σεξ

Αρχικά ενδιαφέρεται περισσότερο για την δική σου ευχαρίστηση και λιγότερο για τη δική του. Φροντίζει πρώτα να ικανοποιεί πλήρως εσένα και ύστερα επικεντρώνεται στον εαυτό του. Ακόμη, δεν επαναπαύεται και προσπαθεί διαρκώς να κάνει το σεξ μία μοναδική εμπειρία για σένα.

#10 Αποφασίζει τα πάντα μαζί σου

Συζητάτε τα πάντα μαζί. Για κάθε τι που αφορά το κοινό καλό της σχέσης, οι αποφάσεις που παίρνετε είναι κοινές και έχουν προέλθει από απόλυτη συνεννόηση μεταξύ σας. Έτσι πρέπει να συμβαίνει στο κάτω – κάτω.

#11 Θυμάται τις λεπτομέρειες

Τι καφέ πίνεις, το αγαπημένο σου χρώμα, τα αγαπημένα σου λουλούδια, πληροφορίες για τους δικούς σου… Όλα φαντάζουν σημαντικά για εκείνον. Όλα μνημονεύονται στο μυαλό του.

#12 Είναι πιστός

Οι πρώην του είναι πλέον παρελθόν και δεν φλερτάρει πια με γκόμενες, κι αυτό γιατί θέλει μονάχα εσένα.

#13 Απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου

Δεν σου παίζει παιχνιδιάκια. Όταν του στέλνεις μήνυμα, προσπαθεί να σου απαντάει με την πρώτη ευκαιρία. Δεν σε κάνει να περιμένεις, μόνο και μόνο για να σε κάνει να ζηλέψεις ή να σε τσαντίσει.

#14 Η σχέση σας δεν είναι μονόπλευρη

Για πρώτη φορά, δε νιώθεις ότι είσαι η μόνη που προσπαθεί για μία σχέση ή ότι εσύ νοιάζεσαι περισσότερο από εκείνον. Όλα έχουν μία ισορροπία και γίνονται προσπάθειες από τα δύο μέρη το ίδιο.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET