ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις στην έξοδο του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ως γνωστόν, είναι η μέρα των ερωτευμένων και της αγάπης. Τα ζευγάρια κανονίζουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό και να ανταλλάξουν ιδιαίτερα δώρα που θα τα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Ωστόσο, πολλές φορές δεν κάνουμε σωστό χειρισμό της κατάστασης,με συνέπεια το ραντεβού μας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου […]

Default avatar

Guest Author

14 Φεβρουαρίου, 2017

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ως γνωστόν, είναι η μέρα των ερωτευμένων και της αγάπης. Τα ζευγάρια κανονίζουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό και να ανταλλάξουν ιδιαίτερα δώρα που θα τα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Ωστόσο, πολλές φορές δεν κάνουμε σωστό χειρισμό της κατάστασης,με συνέπεια το ραντεβού μας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να καταλήγει σε απόλυτη καταστροφή!

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στα 10 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με σκοπό να αποφύγετε αυτόν τον όλεθρο!

#1  Να φέρεις μία φίλη σου μαζί

Όσο και αν θες το αγόρι σου να γνωρίσει την κολλητή σου και να αναπτύξει και εκείνος φιλικές σχέσεις μαζί της, πίστεψε η έξοδος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι η καλύτερη και πιο ιδανική περίσταση για να γίνει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο είναι να την μισήσει αντί να την συμπαθήσει.

#2 Να αναφερθείς στο τι έκανες πέρυσι την ίδια μέρα

Μπορεί πράγματι να είχες περάσει καλύτερα την περσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον τότε σύντροφο σου αλλά καλό είναι να μην κάνεις το λάθος να το πεις στο τωρινό σου αγόρι. Το πιθανότερο είναι να σου πετάξει τα κεριά στην μούρη και να σε αφήσει μόνη σου στο τραπέζι του εστιατορίου ή γενικότερα όπου αλλού είστε.

#3 Να του αγοράσεις κάτι πολύ ακριβό

Είναι ΜΕΓΑΛΟ λάθος να πάρεις στον σύντροφο σου κάτι πολύ ακριβό όπως ένα αμάξι ή ένα υπολογιστή ή γενικότερα οτιδήποτε ξεπερνά το δικό του budget. Και να σου αγοράσει εκείνος κάτι πολύ ακριβό εσύ δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα, γιατί ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να το παρεξηγήσει και να το πάρει σαν ανταγωνισμό.

#4 Να ξεχάσεις να ξυρίσεις τα πόδια σου

Γενικά είναι ανεπίτρεπτο να μένεις αξύριστη στα πόδια ακόμη και όταν ξέρεις πως το αγόρι σου δεν πρόκειται να τα δει. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί άνετα και «αμαρτία» καθώς καταστρέφεις κάθε πιθανότητα επαφής ή ακόμη και αν καταφέρετε να έρθετε σε επαφή, σίγουρα θα τον ξενερώσεις.

#5 Να κάνεις ανέφικτα σχέδια

Δεν γίνεται να θες να φύγεις από την Αθήνα, ώστε να πας την Θεσσαλονίκη για ρομαντικό δείπνο. Δεν υπάρχει καν λόγος για να το προτείνεις, αφού το πιο πιθανό είναι να σε θεωρήσει ηλίθια.

#6 Να τσιμπήσεις κάτι πριν βγείτε

Όσο άγχος και αν έχεις για το τι πρόκειται να ακολουθήσει δεν πρέπει να φας ό,τι βρεις μπροστά σου με την πρόφαση «Θα τσιμπήσω κάτι, για την λιγούρα». Σίγουρα θα σου κοπεί η όρεξη και εκείνος θα το εκλάβει σαν απόρριψη και δυσαρέσκεια προς την πρόταση που σου έκανε να βγείτε για φαγητό.

#7 Να ζητήσεις περισσότερο κρεμμύδι ή σκόρδο στο φαγητό σου

Αν κάνεις κάτι τέτοιο θα σε περάσει σίγουρα για ένα βρωμερό γουρουνάκι. Πρέπει να τρως αργά και να αποφεύγεις τέτοιου είδους τροφές που δημιουργούν δυσωσμία και απέχθεια.

#8 Να κλάψεις

Έντονα συναισθήματα όπως τρανταχτό γέλιο ή κλάμα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα συναισθήματα σου και να δείξεις ότι είσαι μία ισορροπημένη κοπέλα.

#9 Να προτείνεις μία άθλια ταινία

Μία ταινία μπορεί να είναι σωστή επιλογή για κάθε άλλο βράδυ του Φεβρουαρίου ΕΚΤΟΣ από το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Ακόμη και αν συμφωνήσετε τελικά να δείτε ταινία, καλύτερα να επιλέξετε κάποια άκρως ερωτική που θα ανάψει και τα αίματα. Επιλογές όπως «ο Ηλίθιος και Πανηλίθιος» καλό είναι να αποφεύγονται!

#10 Να μιλήσεις για το παρελθόν

Και όταν λέμε για το παρελθόν δεν εννοούμε αποκλειστικά για το ερωτικό σου παρελθόν. Ακόμα και πράγματα που έκανες με τους/τις φίλους/φίλες σου είναι καλό να τα αποφύγεις σε ένα τέτοιο ραντεβού γιατί θα χαλάσουν όλη την ερωτική ατμόσφαιρα. Δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν σου αλλά το μέλλον σας!

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET