ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Φοιτητές έφτιαξαν ηλεκτρική σκούπα σε δυό παντόφλες! | Δείτε πόσο κοστίζουν!

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι φοιτητές βαριόμαστε απίστευτα τις οικιακές δουλειές, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε όλο και κάποια πατέντα για να γλιτώνουμε χρόνο και κόπο στις δουλειές του σπιτιού. Ρώσσοι φοιτητές από το Τομσκ, αν και θεωρούσαν απαραίτητη τη φασίνα του σπιτιού, ποτέ τους δεν τη συμπάθησαν. Έτσι έφτιαξαν ένα ζευγάρι παντόφλες που είχαν ενσωμετωμένη […]

Neopolis Team

15 Οκτωβρίου, 2015

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι φοιτητές βαριόμαστε απίστευτα τις οικιακές δουλειές, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε όλο και κάποια πατέντα για να γλιτώνουμε χρόνο και κόπο στις δουλειές του σπιτιού.

Ρώσσοι φοιτητές από το Τομσκ, αν και θεωρούσαν απαραίτητη τη φασίνα του σπιτιού, ποτέ τους δεν τη συμπάθησαν. Έτσι έφτιαξαν ένα ζευγάρι παντόφλες που είχαν ενσωμετωμένη μία μικρή ηλεκτρική σκούπα η οποία μεταφέρεται με ένα μικρό σακίδιο στην πλάτη. Η συσκευή έχει βάρος περίπου 11 λίβρες, δηλαδή λιγότερο από 5 κιλά, και μπορεί να χρησομποιηθεί ακόμα κι από άτομα που έχουν πρόβλημα με τη μέση τους καθώς δεν είναι ιδιαίτερα βαριά για την πλάτη τους.

Η Παντόφλα-Σκούπα αποτελείται από μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα που συνδέεται με ένα έυκαμπτο σωλήνα με ειδικές παντόφλες από συνθετική πολυστυρένιο. Ετσι ο χρήστης μπορεί να καθαρίσει το πάτωμα και το χαλί χωρίς πολύ κόπο και -το πιο βασικό- χωρίς να σκύβει.

Οι πρώτες δοκιμές έδιεξαν υψηλή ποιότητα στον καθαρισμό. Ωστόσο, οι προγραμματιστές θεωρούν ότι οι συγκεκριμένες παντόφλες μπορούν να δεχτούν επιπλέον βελτίωση στο σχεδιασμό ώστε να μπορέσουν να διαθέσουν το προϊόν στη διεθνή αγορά. Η τιμή πώλησηςη της συσκευής θα είναι από 5 έως 100 δολάρια, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα διαλέγει ο καταναλωτής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET