Μουσική

Το ‘χασε το μυαλό της | Η Lana del Rey παραδέχεται ότι έκανε ξόρκια στον Ντόναλντ Τραμπ

Σιγά σιγά χάνουμε κάθε ίχνος εγκεφαλικού κυττάρου με τις ειδήσεις που κυκλοφορούν. Και όχι δεν αναφερόμαστε στην τρολ είδηση ότι η Όλγα Γεροβασίλη θα φέρει το επίδομα σφραγίδας στους δημοσίους υπαλλήλους. Αλλά στην είδηση ότι η Lana del Rey έκανε μάγια στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ή στην καλύτερη προσπάθησε. Και είναι υπερήφανη! «Ναι, το […]

Default avatar

Guest Author

27 Ιουλίου, 2017

Σιγά σιγά χάνουμε κάθε ίχνος εγκεφαλικού κυττάρου με τις ειδήσεις που κυκλοφορούν. Και όχι δεν αναφερόμαστε στην τρολ είδηση ότι η Όλγα Γεροβασίλη θα φέρει το επίδομα σφραγίδας στους δημοσίους υπαλλήλους. Αλλά στην είδηση ότι η Lana del Rey έκανε μάγια στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ή στην καλύτερη προσπάθησε. Και είναι υπερήφανη!

«Ναι, το έκανα. Γιατί όχι;», εκφράζει στο NME. Μάλιστα, από τη στιγμή που ανέλαβε και επίσημα ο Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια είχε δηλώσει τους σκοπούς της. Είχε συμμετάσχει σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των «μάγων» που θα έκαναν ένα «μαζικό ξόρκι για να φέρουν σε αδιέξοδο τον Τραμπ».

Σύμφωνα με το Page Six, δεν πρόκειται για τύπους που κάνουν «απλά» μάγια. Ξέρετε (ή καλύτερα να μην ξέρετε αλλά να φαντάζεστε μονάχα). Όχι κούκλες βουντού και απλά ξόρκια. Αλλά πιο σύνθετα πράματα- κατά τους δικούς τους ισχυρισμούς- τα οποία όμως δεν έχουν αποκαλυφτεί.

Καθαρός στόχος τους είναι να φέρουν σε αδιέξοδο τον Πλανητάρχη και πιστεύουν ότι η… στάση τους βοηθά. «Οι λέξεις είναι μια από τις τελευταίες μορφές μαγείας. Είμαι λίγο… αποκρυφιστής. Έχω συνειδητοποιήσει το πόσο δυνατός πρέπει να είσαι. Πιο μεγάλος απ’ όλο αυτό, πιο μεγάλος ακόμη κι από τα δικά σου vibes».

«Είμαι της ίδιας άποψης με τη Γιόκο (Όνο) και τον Τζον (Λένον) ότι υπάρχει δύναμη στους κραδασμούς, στα vibes, μιας σκέψης. Οι σκέψεις σας είναι πολύ ισχυρά πράγματα, και γίνονται λέξεις, κι οι λέξεις γίνονται πράξεις, κι οι πράξεις οδηγούν σε φυσικές αλλαγές», τονίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Λέτε να… έπιασαν;

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET