ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τέλος εποχής | Φεύγει η Coke Zero, έρχεται Coke Zero Sugar

Αγαπητοί λάτρεις της Coca – Cola, η αγαπημένη σας εταιρεία αναψυκτικών έχει μια ανακοίνωση για εσάς. Ήρθε το τέλος της Coke Zero. Ή καλύτερα ήρθε το τέλος της Coke Zero όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Έρχεται η Coke Zero Sugar. Το νέο αναψυκτικό στοχεύει στην ενίσχυση των διατροφικών συνηθειών των ατόμων που θέλουν χαμηλές ποσότητες ζάχαρης αλλά […]

Default avatar

Guest Author

26 Ιουλίου, 2017

Αγαπητοί λάτρεις της Coca – Cola, η αγαπημένη σας εταιρεία αναψυκτικών έχει μια ανακοίνωση για εσάς. Ήρθε το τέλος της Coke Zero. Ή καλύτερα ήρθε το τέλος της Coke Zero όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Έρχεται η Coke Zero Sugar.

Το νέο αναψυκτικό στοχεύει στην ενίσχυση των διατροφικών συνηθειών των ατόμων που θέλουν χαμηλές ποσότητες ζάχαρης αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν στην αγαπημένη τους Coca – Cola αλλά δεν θέλουν να πίνουν και την «αυθεντική». Και η διαφορά είναι στη γεύση καθώς στόχος της εταιρείας είναι να είναι όσο πιο κοντά στη γεύση του «γνήσιου» αναψυκτικού γίνεται, σύμφωνα με το Business Insider.

Όσοι λοιπόν λατρεύετε την Coke Zero, ίσως να πρέπει να αρχίζετε να την αποθηκεύετε ώστε να έχετε αποθέματα για όταν καταργηθεί. Και ήδη η κατάργηση ξεκινά από όλα τα «καυτά» σημεία του κόσμου, όπως είναι η Ευρώπη και η Λατινική Αμερική, βάσει του CNN Money.

Ιδού,

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET