ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Πώς να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες πριν ξεκινήσει η σχολή!

Να ξεκαθαρίσουμε πως η λίστα που ακολουθεί από το Y-olo.gr, είναι ξεκάθαρα γυναικεία. Για να μην μπερδευτούν κάποιοι… Δεν αγαπώ το καλοκαίρι όσο αγαπώ το χειμώνα, αλλά εσένα που δε θέλεις με τίποτα να τελειώσει (σαν να λέμε never ending summer) μπορώ να σε καταλάβω πολύ καλά. Μην απελπίζεσαι που μπήκε ο Σεπτέμβρης, αντιθέτως πάρε […]

Neopolis Team

5 Σεπτεμβρίου, 2015

Να ξεκαθαρίσουμε πως η λίστα που ακολουθεί από το Y-olo.gr, είναι ξεκάθαρα γυναικεία. Για να μην μπερδευτούν κάποιοι…

Δεν αγαπώ το καλοκαίρι όσο αγαπώ το χειμώνα, αλλά εσένα που δε θέλεις με τίποτα να τελειώσει (σαν να λέμε never ending summer) μπορώ να σε καταλάβω πολύ καλά. Μην απελπίζεσαι που μπήκε ο Σεπτέμβρης, αντιθέτως πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε τη λίστα τι να κάνω πριν πάω σχολή. Στην αρχή θα έχεις 2-3 πραγματάκια να γράψεις, μετά από λίγο άλλα 3-4 ακόμη και τελικά βλέπω να γεμίζει η λίστα χωρίς καν να το καταλάβεις!

Ακολουθούν μερικές ιδέες για τη λίστα σου:

1. Να κάνω όσα περισσότερα μπάνια προλαβαίνω. Πρώτο και καλύτερο! Πήγαινε από παραλία σε παραλία όσο είναι καλός ο καιρός και όσο δεν έχεις ακόμη μαθήματα. Σε λίγο καιρό, τη θέση του περιοδικού που ξεφύλλιζες ανέμελη θα πάρουν τα βιβλία και ο καφές που απολάμβανες στη θάλασσα τώρα απλά θα σε κρατάει ξύπνια για μεταμεσονύκτιο διάβασμα. Εμπροοοος!

2. Να τελειώσω το βιβλίο που σέρνω από τον Ιούνιο. It’s now or never! Μέσα στη χρονιά θα έχεις πολλές καλές δικαιολογίες για να μην το τελειώσεις και κάπως έτσι θα καταλήξει στο ράφι χωρίς να το έχεις διαβάσει ολόκληρο (αν δε φτάσω στην τελευταία σελίδα στο ράφι ΔΕΝ μπαίνει, μπορείς να αποφασίσεις το ίδιο).

3. Να φορέσω αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα που πήρα στις εκπτώσεις. Μπορεί να είχε μόνο 8 ευρώ και να ήταν η καλύτερη προσφορά που πέτυχες ποτέ, σκέφτηκες όμως ότι σε λίγες μέρες θα πρέπει να το πακετάρεις μαζί με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά σου ρούχα; Ναι φόρα το από το πρωί μέχρι το βράδυ – στη θέση σου πάντως αυτό θα έκανα.

ice-cream (1)

4. Να φαω αρκετά παγωτά – ας παγώσει η δίαιτα για λίγο, δεν πειράζει. Να δοκιμάσεις το καινούριο παγωτατζίδικο της γειτονιάς, να βγάλεις μερικές σέλφι ακόμη με το χωνάκι σου, να βολτάρεις στην πλατεία κοντά στο σπίτι σου μ’ ένα παγωτό στο χέρι. Αν για μερικά πράγματα αξίζει το καλοκαίρι, σίγουρα το ένα απ’ αυτά θα είναι το παγωτό!

5. Να περάσω χρόνο στο μπαλκόνι και στον κήπο, όταν θα ξεκινήσουν οι βροχές και τα κρύα θα είναι αργά. Ευκαιρία να καλέσεις τις φίλες σου για να φάτε και να πιείτε. Μη σκέφτεσαι για λίγο θερμίδες και κιλά, μέσα στο χειμώνα θα βρεις χρόνο για όσες δίαιτες θες. Το τέλος του καλοκαιριού μπορεί να γίνει από μόνο του μια πολύ καλή δικαιολογία για να οργανώσεις το τελευταίο καλοκαιρινό πάρτι για φέτος. Κήπος ή μπαλκόνι; Η επιλογή δική σου.

balcony-decor-ideas-1

Τη συνέχεια θα την διαβάσετε σε ολόκληρο το άρθρο της Χρίστας Χατζηγεωργίου!

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET