ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς ήταν και πώς έγιναν οι 9 διασημότερες ιστοσελίδες του κόσμου!

Αν και τώρα, η πρόσβαση στο διαδίκτυο θεωρείται αυτονόητη για τους περισσότερους από εμάς, σίγουρα όταν «η φάση» ήταν στο ξεκίνημά της, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Με αυτή τη λογική είναι λογικό να ήταν και διαφορετικές οι συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου την «τότε» εποχή. Αν παρατηρήσουμε την αρχική μορφή των διασημότερων ιστοσελίδων, σίγουρα […]

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2015

Αν και τώρα, η πρόσβαση στο διαδίκτυο θεωρείται αυτονόητη για τους περισσότερους από εμάς, σίγουρα όταν «η φάση» ήταν στο ξεκίνημά της, τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Με αυτή τη λογική είναι λογικό να ήταν και διαφορετικές οι συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου την «τότε» εποχή. Αν παρατηρήσουμε την αρχική μορφή των διασημότερων ιστοσελίδων, σίγουρα θα καταλάβουμε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Και για να γίνει αυτό, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος… μόνο 10 χρόνια και η εικόνα του διαδικτύου δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το infographic, το οποίο απεικονίζει 9 ιστοσελίδες οι οποίες έγιναν αγνώριστες μέσα σε 10 χρόνια!

 

Κι επειδή όσο περνούν τα χρόνια, δεχόμαστε αλλαγές σε όλους τους τομείς… ρίξε μία ματιά σταπράγματα που όλοι κάναμε στο δημοτικό και τώρα μας λείπουν!

 

0225289001426306891

 

Διαβάστε ακόμη: Το λεξικό των εφήβων | Οι «λέξεις» που οφείλει να γνωρίζει κάθε νέος που σέβεται τον εαυτό του!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET