SPILL THE TEA

Ο πιο sexy εργένης του Hollywood!

Εκεί στο Hollywood, δεν ξέρεις ποιον να πρωτοπείς σέξι. Υπάρχει όμως ένας, που παραμένει ακόμα αμετανόητος εργένης, αφού όπως λέει δεν έχει βρει την τέλεια για εκείνον. Ότι εκείνος είναι τέλειος με λίγα λόγια. Βέβαια όσο για την εξωτερική του εμφάνιση, ένα μπράβο σου βγαίνει να το πεις.  Να, γιατί!       Ο Joe […]

Neopolis Team

5 Ιουλίου, 2014

Εκεί στο Hollywood, δεν ξέρεις ποιον να πρωτοπείς σέξι. Υπάρχει όμως ένας, που παραμένει ακόμα αμετανόητος εργένης, αφού όπως λέει δεν έχει βρει την τέλεια για εκείνον. Ότι εκείνος είναι τέλειος με λίγα λόγια. Βέβαια όσο για την εξωτερική του εμφάνιση, ένα μπράβο σου βγαίνει να το πεις.  Να, γιατί!

 

0553662001404567358

 

 

Ο Joe Manganiello είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στη σειρά True Blood. Ο 37χρονος ηθοποιός, δήλωσε στο περιοδικό People που τον ανέδειξε τον πιο σέξι εργένη, «στις φλέβες μου κυλάει Σισιλιάνικο αίμα, λόγω καταγωγής».

 

0634424001404567208

 

 

Το αγαπημένο του σημείο στις γυναίκες είναι η μυρωδιά, γι’αυτό και είπε: «Είμαι πολύ καλός στις οσμές, στις μυρωδιές. Είναι αστείο γιατί πήρα το ρόλο ενός λυκανθρώπου. Υπάρχει κάτι στη μυρωδιά της γυναίκας, σε εκείνο το μέρος του λαιμού της που λες ότι εδώ είναι παράδεισος».

 

0979359001404566653

 

Κορίτσια τρέξ’τε όσο προλαβαίνετε!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET