ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Μεθυσμένος φοιτητής μηχανολογίας σχεδιάζει ένα ολόκληρο αεροπλάνο. Δείτε το τρομερό αποτέλεσμα!

Όλοι κάνουν περίεργα πράγματα όταν βρίσκονται υπό την επήρεια του αλκοόλ αλλά αυτός ο φοιτητής σίγουρα το έφτασε σε άλλο επίπεδο. Ο Mark είναι φοιτητής μηχανικής στο πανεπιστήμιο Tech του Μίσιγκαν και κατάφερε να σχεδιάσει ένα ολόκληρο αεροσκάφος ενώ ήταν μεθυσμένος. Δεν έχει καμία ανάμνηση του επεισοδίου αλλά για καλή του τύχη, ο συμφοιτητής και […]

Neopolis Team

12 Σεπτεμβρίου, 2015

Όλοι κάνουν περίεργα πράγματα όταν βρίσκονται υπό την επήρεια του αλκοόλ αλλά αυτός ο φοιτητής σίγουρα το έφτασε σε άλλο επίπεδο.

Ο Mark είναι φοιτητής μηχανικής στο πανεπιστήμιο Tech του Μίσιγκαν και κατάφερε να σχεδιάσει ένα ολόκληρο αεροσκάφος ενώ ήταν μεθυσμένος.

Δεν έχει καμία ανάμνηση του επεισοδίου αλλά για καλή του τύχη, ο συμφοιτητής και συγκάτοικός του Keith Fraley ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την απίθανη εμπειρία.

Την Κυριακή, ανέβασε στο tweeter μια εικόνα στην οποία φαινόταν τα σχέδια του Mark με τη λεζάντα: «Ο συγκάτοικός μου γύρισε πίσω χθες βράδυ και δεν θυμάται να σχεδίασε αυτό το αεροπλάνο.»

Φυσικά έγινε γρήγορα διάσημη στον κόσμο του διαδικτύου. Ο Mark επέλεξε να κρατήσει άγνωστα τα στοιχεία του για να μην θέσει σε κίνδυνο τις μελλοντικές προοπτικές της σταδιοδρομίας του.

UNILAD-drunk-plane-design-18

Ο Keith όμως έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian εξηγώντας πως ο συγκάτοικός του γύρισε σπίτι μεθυσμένος στις 11.30 το βράδυ αφού είχε καταναλώσει πρώτα πολύ ρούμι και ποτά με βότκα.

Προφανώς κοίταξε τα βιβλία του και μερικές ώρες αργότερα επανεμφανίστηκε για να του πει τα πάντα σχετικά με το ekranoplan που σχεδίασε. (Πρόκειται για ένα αεροσκάφος υψηλής ταχύτητας που επιπλέει πάνω από το νερό) και πίσω από τους υπολογισμούς του, μοιάζει με ένα «μπερδεμένο ρομπότ.»

UNILAD-drunk-plane-design-23

Ο Keith πρόσθεσε: «Αποκοιμήθηκε στην καρέκλα του και ξύπνησε μια ώρα αργότερα γεμάτος απορία για τη μεγάλη δουλειά που ήταν μπροστά του, και μη ξέροντας τι κίνητρο είχε  για να κάνει κάτι τέτοιο. »

Παρόλο που δεν έχει καμία ανάμνηση από τα σχέδιά του, ο Mark επιβεβαίωσε πως είναι μια εφεύρεση που θα μπορούσε να λειτουργήσει και απλά του μένει να προσπαθήσει να το κάνει πράξη.

Πηγή: tilestwra.com

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H EΡΤ σε στέλνει στην Eurovision με εισιτήρια για τις 3 βραδιές και δωρεάν αεροπορικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το παγωτό Pokémon είναι άλλη μία επική στιγμή της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπ. Παιδείας: Τέλος τα κινητά στο σχολείο – Οι μαθητές θα τα παραδίδουν κάθε πρωί!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα τμήματα που κινδυνεύουν να κλείσουν με τον ερχομό των ιδιωτικών πανεπιστημίων!

TECH NEWS

To Facebook ξύπνησε στο 2014 και αποφάσισε να επαναφέρει το «σκούντημα»!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζήσαμε να ακούσουμε ότι ένα 12χρονο παιδί επέλεξε να εκδίδεται για να βιοποριστεί, αντίο ελπίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET