ΕΛΛΑΔΑ

Η σύντροφος του Τσίπρα γίνεται καθηγήτρια | Δείτε σε ποιο Πανεπιστήμιο θα διδάσκει!

Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κα Περιστέρα Μπαζιάνα. O πρύτανης του πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, λέγοντας πως «η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτησή της από […]

Neopolis Team

24 Σεπτεμβρίου, 2015

Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κα Περιστέρα Μπαζιάνα.

O πρύτανης του πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, λέγοντας πως «η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία…

Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», ανέφερε ο πρύτανης.

Η κα Μπαζιάνα έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο συμμετείχε και σε ερευνητικό πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της με σκοπό την έναρξη της διδακτορική της διατριβής.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET