ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η απίστευτη διαμαρτυρία των φοιτητριών με τους δονητές!

Πριν από λίγες ημέρες η Πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ αποφάσισε πως επιτρέπεται η οπλοκατοχή εντός της Πανεπιστημιούπολης αν κι εφόσον το όπλο, είναι κρυμμένο στην τσάντα. Νόμος ο οποίος στο μάτια μου φαντάζει τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Ειδικά από τη στιγμή που τα κρούσματα μαζικών δολοφονιών στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, γίνονται ολοένα και συχνότερα. Ο […]

Neopolis Team

13 Οκτωβρίου, 2015

Πριν από λίγες ημέρες η Πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ αποφάσισε πως επιτρέπεται η οπλοκατοχή εντός της Πανεπιστημιούπολης αν κι εφόσον το όπλο, είναι κρυμμένο στην τσάντα. Νόμος ο οποίος στο μάτια μου φαντάζει τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Ειδικά από τη στιγμή που τα κρούσματα μαζικών δολοφονιών στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, γίνονται ολοένα και συχνότερα.

Ο νομοθέτης προφανώς είχε άλλη άποψη, ωστόσο δεν άργησε να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, μία φοιτήτρια από το Ώστιν, η Jesica Jin, ξεκίνησε το δικό της κίνημα κατά του νόμου αυτό, μέσα από το Facebook Event: Campus Dildo Carry.

0826063001444727192 (1)

Σύμφωνα με αυτό το event, η Jesica παρακινεί τους συμφοιτητές της να πηγαίνουν για μάθημα, έχοντας σε εμφανές σημείο της τσάντας τους έναν μεγάλο δονητή καθώς επίσης, να ποστάρουν σχετικές φωτογραφίες με hashtag #CocksNotGlocks. Μέχρι σήμερα πάντως έχουν συμμετάσχει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 330 άτομα συμφωνόντας με τη Jesica πως ένας δονητής είναι το όπλο που θα τους/τις προστατεύσει από τους κοινωνιοπαθητικούς σκοπευτές!

Η ίδια γράφει χαρακτηριστικά: «Η πολιτεία του Τέξας αποφάσισε ότι δεν είναι καθόλου κακό να επιτρέψει κρυμμένα όπλα στην τάξη. Ωστόσο, έχει αυστηρούς κανόνες για την ελεύθερη σεξουαλική έκφραση, ώστε να προστατεύσει την αθωότητά σας. Πάρτε λοιπόν έναν δονητή στην αίθουσα πριν μπείτε στον κόπο να πάρετε όπλο στην τάξη».

0855715001444727192

Κλείνοντας πάντως, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πιστεύετε πως οι δικές μας καταλήψεις, με κλειστά τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα, έχουν μεγαλύτερη επιτυχία ως μορφή διαμαρτυρίας;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET