ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διοικητικοί ΕΚΠΑ | Στάση Εργασίας έως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει οι Διοικητικοί του ΕΚΠΑ από χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΔΣ των Διοικητικών Υπαλλήλων. Ενόψει της δίκης των 14 συναδέλφων μας για τη μεγάλη και νικηφόρα απεργία μας, και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΓΣ του Συλλόγου μας: Την Τετάρτη, 7/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις […]

Neopolis Team

8 Οκτωβρίου, 2015

Σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει οι Διοικητικοί του ΕΚΠΑ από χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΔΣ των Διοικητικών Υπαλλήλων.

Ενόψει της δίκης των 14 συναδέλφων μας για τη μεγάλη και νικηφόρα απεργία μας, και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΓΣ του Συλλόγου μας:

Την Τετάρτη, 7/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.30 συμμετέχουμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, μαζί με τους συναδέλφους μας του ΕΜΠ, για να απαιτήσουμε την παύση της δίωξης των απεργών. Στη συνέχεια, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνάδελφών μας συμβασιούχων στο κεντρικό κτήριο, συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αιτήματά τους.

Την Πέμπτη, 8/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.30 οργανώνουμε, μαζί με τους συναδέλφους μας του ΕΜΠ, συνέντευξη τύπου σχετικά με τις πολιτικές / συνδικαλιστικές διώξεις των 14 απεργών των Πανεπιστημίων, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς (Σίνα και Ακαδημίας).

Την Παρασκευή, 9/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.00 συγκεντρωνόμαστε στην Πρυτανεία για να πραγματοποιήσουμε δράσεις δημοσιοποίησης της δίωξης των απεργών.

Τη Δευτέρα 12/10, ημέρα της δίκης, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ. Στις 12.00 πραγματοποιούμε συγκέντρωση στα δικαστήρια (πρ. Σχολή Ευελπίδων).

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
Ζαχαρίας Τριγάζης Μαρλέν Λογοθέτη

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ακόμα δεν μπήκε το καλοκαίρι και τροπικές μέδουσες εμφανίστηκαν στις παραλίες!

ΕΛΛΑΔΑ

Στα 830€ ο κατώτατος μισθός από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός!

SPILL THE TEA

Στα πράγματα που δεν έγιναν ποτέ… η Emilia Vodos έβγαινε με τον Drake στον Καναδά!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις για τα 150 ευρώ – Πότε θα καταβληθεί το ποσό!

ΕΛΛΑΔΑ

H EΡΤ σε στέλνει στην Eurovision με εισιτήρια για τις 3 βραδιές και δωρεάν αεροπορικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το παγωτό Pokémon είναι άλλη μία επική στιγμή της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπ. Παιδείας: Τέλος τα κινητά στο σχολείο – Οι μαθητές θα τα παραδίδουν κάθε πρωί!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET