ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι!

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στις 30 του Σεπτεμβρίου. Τότε που οι γονείς της Μαρίας γύρισαν σπίτι από έξοδό τους και δε βρήκαν την κόρη τους σε αυτό. Προσπάθησαν να την βρουν στο κινητό, μάταια όμως, οπότε και στράφηκαν στους φίλους της. Εναγωνίως ρώτησαν όλους τους γνωστούς της χωρίς αποτέλεσμα. […]

Neopolis Team

6 Οκτωβρίου, 2015

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στις 30 του Σεπτεμβρίου. Τότε που οι γονείς της Μαρίας γύρισαν σπίτι από έξοδό τους και δε βρήκαν την κόρη τους σε αυτό. Προσπάθησαν να την βρουν στο κινητό, μάταια όμως, οπότε και στράφηκαν στους φίλους της. Εναγωνίως ρώτησαν όλους τους γνωστούς της χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, δήλωσαν την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα και για 6 ημέρες δε φαίνεται να έβρισκαν την άκρη του νήματος. Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας, μετά και την στροφή των συγγενών της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δόθηκε ο τραγικός επίλογος της ιστορίας το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας, εντοπίστηκε στον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σώμα της 21χρονης φοιτήτριας παιδαγωγικών έχει βαριές κακώσεις γεγονός που κάνει πολύ πιθανή την πτώση από μεγάλο ύψος και κατ’ επέκταση την αυτοκτονία. Άλλωστε, οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Facebook έδειχναν πως αντιμετωπίζει αρκετά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δεν μπορεί και να ελέγξει.

 

Περισσότερα δεδομένα θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες, ίσως κι ώρες, μετά την ενδελεχή έρευνα του ιατροδικαστή. Να πούμε ακόμη πως κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής…

Εμείς με τη σειρά μας, ευχόμαστε καλό ταξίδι στη γλυκιά Μαρία και κουράγιο στην οικογένειά της!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET