ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αποκάλυψη! Να γιατί ο Μπολτ τρέχει πιο γρήγορα απ’ όλους

Εκπλήσσει τους πάντες σε κάθε αγωνιστική του εμφάνιση! Ο Γουσέιν Μπολτ, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του, αλλά παράλληλα, πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ωστόσο, ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, εξήγησε τι είναι εκείνο που τον κάνει να τρέχει τόσο γρήγορα, καταρρίπτοντας το ένα […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2013

Εκπλήσσει τους πάντες σε κάθε αγωνιστική του εμφάνιση! Ο Γουσέιν Μπολτ, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του, αλλά παράλληλα, πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ωστόσο, ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, εξήγησε τι είναι εκείνο που τον κάνει να τρέχει τόσο γρήγορα, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμιά περίπτωση δεν κάνει χρήση αναβολικών.

«Δεν παίρνω καν συμπληρώματα. Μόνο βιταμίνες. Έχουμε θεραπείες στην Τζαμάικα με ασβέστιο και μέλι. Αυτό είναι το μόνο που παίρνουμε, ποτέ δεν έχω δοκιμάσει αναβολικά. Την επόμενη ημέρα από εκείνη που ξέσπασε το σκάνδαλο, δύο ελεγκτές ήρθαν να με περάσουν από έλεγχο. Δεν είχα πρόβλημα να το κάνουν. Έχω παραδώσει τα whereabouts και γνωρίζουν συνέχεια πού βρίσκομαι κι αν χρειάζεται να περνώ από έλεγχο κάθε ημέρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», δήλωσε ο 26χρονος σπρίντερ.

Ο Τζαμαϊκανός, που βρίσκεται στο Λονδίνο και για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του, μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια σύντομα: «Βγαίνω ραντεβού, μου αρέσει μια συγκεκριμένη κυρία, αλλά θέλει χρόνο και όχι βιασύνη. Απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι κάνω το σωστό. Δεν θέλω να δεσμευτώ και μετά να πάει κάτι στραβά. Aς ελπίσουμε ότι θα δημιουργήσω οικογένεια κι ότι θα τρέχω πίσω από τα παιδιά μου διδάσκοντάς τα ό, τι έχω μάθει από τη ζωή»!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET