ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Έχεις ψαλίδα; Μάθε 4 πολύτιμα tips για να αποφύγεις τις φθαρμένες άκρες!

Μην τα μαζεύεις βρεγμένα Ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα και θέλεις να κοιμηθείς, μην κάνεις το λάθος να τα μαζέψεις κοτσίδα. Όσο πιο νωπά είναι, είναι ακόμη περισσότερο ευαίσθητα και επιρρεπή στο να σπάσουν, οπότε θα πρέπει πάση θυσία να το αποφεύγεις. Δες ακόμα πως μπορείς να εξαφανίσεις όλα τα σπυράκια από […]

Neopolis Team

25 Σεπτεμβρίου, 2015

Μην τα μαζεύεις βρεγμένα

Ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα και θέλεις να κοιμηθείς, μην κάνεις το λάθος να τα μαζέψεις κοτσίδα. Όσο πιο νωπά είναι, είναι ακόμη περισσότερο ευαίσθητα και επιρρεπή στο να σπάσουν, οπότε θα πρέπει πάση θυσία να το αποφεύγεις.

Δες ακόμα πως μπορείς να εξαφανίσεις όλα τα σπυράκια από το πρόσωπό σου.

Μη τα στεγνώνεις συνέχεια με πιστολάκι

Γενικά η θερμότητα δεν κάνει καθόλου καλό στα μαλλιά σου και πόσο μάλλον όταν κάνεις πιστολάκι, που πλησιάζεις τόσο πολύ τον αέρα και τα κόβεις και με την βούρτσα. Το ιδανικό είναι να τα αφήνεις να στεγνώνουν μόνα τους. Τώρα θα μου πεις και αν θέλω να τα ισιώσω; Έχεις και συ τα δίκια σου! Απλά προσπάθησε όσο μπορείς αν δεν έχεις να βγεις να τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς να τα ταλαιπωρείς, ή έστω στέγνωσε τα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Κάνε υγιεινή διατροφή

Η υγιεινή διατροφή εκτός από το σώμα σου βοηθάει και τα μαλλιά σου, να είναι γερά και λαμπερά. Αν τρέφεσαι με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, τότε τα μαλλιά σου δεν θα σπάνε τόσο εύκολα κατά την διάρκεια του χτενίσματος ή ακόμη και του λουσίματος.

Κάνε συχνά κουρέματα

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η ψαλίδα είναι να κόβεις τακτικά τα μαλλιά σου. Για όσες έχουν λεπτή τρίχα μπορούν να κουρεύονται κάθε 6 με 8 εβδομάδες. Για τα φυσικά μαλλιά με μεσαία τρίχα, το ιδανικό κούρεμα είναι κάθε 8 με 12 εβδομάδες. Και τέλος, για όσες έχουν σγουρά πυκνά μαλλιά, τα οποία θα είναι και ξηρά καλό θα ήταν να κουρεύονταν το πολύ κάθε 8 εβδομάδες.

 

Ρίξ’τε μία ματια κι εδώ: Δες πώς να λευκάνεις τα δόντια σου με 2 φυσικά υλικά που θα βρεις στο ντουλάπι σου!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET