ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Έτσι είναι το ιδανικό σπίτι της εποχής μας!

Το Pinterest, η αγαπημένη πλατφόρμα από την οποία όλοι κλέβουμε ιδέες για τη διακόσμηση, την ένδυση και τις νέες τάσεις γύρω από τη μόδα, προχώρησε σε μια έξυπνη κίνηση, τιμολογώντας το ιδανικό σπίτι με βάση τις πιο αγαπημένες εικόνες των χρηστών του για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Πρόσφατα, σε συνεργασία με το Tech Insider, το γνωστό […]

Neopolis Team

17 Οκτωβρίου, 2015

Το Pinterest, η αγαπημένη πλατφόρμα από την οποία όλοι κλέβουμε ιδέες για τη διακόσμηση, την ένδυση και τις νέες τάσεις γύρω από τη μόδα, προχώρησε σε μια έξυπνη κίνηση, τιμολογώντας το ιδανικό σπίτι με βάση τις πιο αγαπημένες εικόνες των χρηστών του για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Πρόσφατα, σε συνεργασία με το Tech Insider, το γνωστό δίκτυο μοιράστηκε τα πιο δημοφιλή pins για σπίτια και από όλα αυτά ξεχώρισαν αυτά που ακολουθούν.

Επιπλέον, με βάση τις εικόνες που ξεχώρισαν, δόθηκε στη δημοσιότητα και το κόστος του ιδανικού σπιτιού, που σύμφωνα με το E! Online είναι ακριβώς 2.522.140 δολάρια (γύρω στα 2,2 εκατ. ευρώ).

Έτσι, εξωτερικά, το σπίτι των ονείρων κάθε χρήστη του Pinterest μοιάζει με αυτό το αρχοντικό το οποίο βρίσκεται στα προάστια της Νέας Υόρκης και σχεδιάστηκε από το γραφείο DeGraw & DeHaan Architects. Το κόστος του είναι 2,5 εκατ. δολάρια.

pin5_1

Το καλύτερο καθιστικό είναι σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις και αποτελεί έμπνευση του Ambiance. Οι υπερμεγέθεις καναπέδες, τα μαξιλάρια και όλα τα υπόλοιπα διακοσμητικά φέρνουν το κόστος του κοντά στα 7.540 δολάρια (6.627 ευρώ).

pin4_2

Ideal_Home_Mag_Room_Set_3-650x250

Σε ζεστά σκούρα χρώμα η τραπεζαρία αποτελεί έμπνευση του Tin Barn Market. Το ρούστικ τραπέζι κοστίζει μόνο του 900 δολάρια, ενώ με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ ο λογαριασμός ανεβαίνει στα 3.100 δολάρια (2.700 ευρώ).

pin3_2

Οι ευάερες και ευήλιες κουζίνες από το Drury Designs, όπως η παρακάτω, είναι οι αγαπημένες των χρηστών του Pinterest. Σε αυτές ξεχωρίζουν τα υπέροχα μάρμαρα, τα λευκά πλακάκια και τα αμέτρητα μπουκέτα και φυτά. Όλα αυτά σε συνδυασμό με έναν υπέροχο μαρμάρινο πάγκο σίγουρα θα κάνουν τον λογαριασμό να ανέβει κατά πολύ.

pin2_2

Τα μπάνια που αποπνέουν την αίγλη των μοντέρνων αγροικιών κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των χρηστών του Pinterest. Το κόστος του παρακάτω μπάνιου, που αποτελεί δημιουργία του γραφείο Jenna Sue Design Co, κοστίζει γύρω στα 600 δολάρια (527 ευρώ).

pin1_2

Πηγή: Y-olo.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

Είναι viral

Τύπος γυρίζει το ‘ZARI’ στην Αρεόπολη και αποθεώνεται περισσότερο κι από το ορίτζιναλ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

UEFA Euro 2024: AXE, Dove Men+Care & Ultrex σύμμαχοι περιποίησης στη μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου!

Είναι viral

Φοιτητής Πληροφορικής έστειλε 500 αιτήσεις για πρακτική για να τον δεχθούν σε μία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET