ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάρωση στα Capital Controls για τους Φοιτητές.

Περαιτέρω χαλάρωση στον έλεγχο κίνησης κεφαλαίων δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα Νέα, θα αφορά σε επιχειρήσεις, φοιτητές στρατευμένους αλλά και πολίτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα μπορούν πλέον οι φοιτητές να ανοίξουν νέους τραπεζικούς λογιριασμούς με τους οποίο θα μπορούν να […]

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2015

Περαιτέρω χαλάρωση στον έλεγχο κίνησης κεφαλαίων δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα Νέα, θα αφορά σε επιχειρήσεις, φοιτητές στρατευμένους αλλά και πολίτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα μπορούν πλέον οι φοιτητές να ανοίξουν νέους τραπεζικούς λογιριασμούς με τους οποίο θα μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 2.000€ μηνιαίως.

Πέραν απ’αυτό, αναφορικά με τους απλούς πολίτες και τους καταθέτες, οι τράπεζες φαίνεται πως θέλουν να «μαζέψουν» τα λεφτά που έχασαν τους τελευταίους μήνες. Έτσι  προβλέπεται ότι όσοι καταθέτουν χρήματα στις τράπεζες σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου ή όψεως, θα μπορούν να τα σηκώνουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς τους περιορισμούς των 420 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί να δώσει κίνητρα για την επιστροφή χρημάτων από τα «σεντούκια» στις τράπεζες, ώστε να επισπευσθεί η ανάκαμψη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET