ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάρωση στα Capital Controls για τους Φοιτητές.

Περαιτέρω χαλάρωση στον έλεγχο κίνησης κεφαλαίων δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα Νέα, θα αφορά σε επιχειρήσεις, φοιτητές στρατευμένους αλλά και πολίτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα μπορούν πλέον οι φοιτητές να ανοίξουν νέους τραπεζικούς λογιριασμούς με τους οποίο θα μπορούν να […]

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2015

Περαιτέρω χαλάρωση στον έλεγχο κίνησης κεφαλαίων δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα Νέα, θα αφορά σε επιχειρήσεις, φοιτητές στρατευμένους αλλά και πολίτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα μπορούν πλέον οι φοιτητές να ανοίξουν νέους τραπεζικούς λογιριασμούς με τους οποίο θα μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 2.000€ μηνιαίως.

Πέραν απ’αυτό, αναφορικά με τους απλούς πολίτες και τους καταθέτες, οι τράπεζες φαίνεται πως θέλουν να «μαζέψουν» τα λεφτά που έχασαν τους τελευταίους μήνες. Έτσι  προβλέπεται ότι όσοι καταθέτουν χρήματα στις τράπεζες σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου ή όψεως, θα μπορούν να τα σηκώνουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς τους περιορισμούς των 420 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί να δώσει κίνητρα για την επιστροφή χρημάτων από τα «σεντούκια» στις τράπεζες, ώστε να επισπευσθεί η ανάκαμψη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET