Ο Ricky Martin δε μασάει: «Εύχομαι οι γιοί μου να είναι ομοφυλόφιλοι»!


Κάθε φορά που διαβάζω ή ακούω κάτι για τον Ricky Martin, για έναν ανεξήγητο λόγο σκέφτομαι την εμφάνισή του στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στη Σύρο. Αλήθεια, μη με ρωτάς, δεν ξέρω. Τότε είχε τραγουδήσει το ‘Maria’ και είχε κάνει όλο τον γυναικείο πληθυσμό να αναστενάζει με την παρουσία του. Ο Λατίνος pop τραγουδιστής είναι πανέμορφος, τι να λέμε.

Ο Ricky Martin πρόσφατα έδωσε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο κανάλι ABC και στην εκπομπή ‘Popcorn’, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά ‘Τhe Assassination of Gianni Versace: American Crime Story’. Ο τραγουδιστής δοκιμάζει πρώτη φορά τις υποκριτικές του ικανότητες, υποδυόμενος τον σύντροφο του σχεδιαστή.

Στην πραγματική του ζωή είναι παντρεμένος με τον Jwan Yosef και μαζί μεγαλώνουν τους δύο εννιάχρονους γιους τους. Έτσι λοιπόν στη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την ομοφυλοφιλία του, τις προσωπικές μάχες και για το μεγάλωμα των παιδιών του με δύο άντρες γονείς.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει επιθυμία όταν μεγαλώσουν οι γιοι του να γίνουν ομοφυλόφιλοι. «Είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», είπε χαρακτηριστικά

Όσο για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, δήλωσε:

«Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας «Χάρη σε σένα, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα». Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό και με κάνει πιο δυνατό».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, τους λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου».

Δείτε το βίντεο:

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET