ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μοναδικές προσφορές CU αποκλειστικά για όλους τους φοιτητές!

Και φέτος η νέα φοιτητική χρονιά ξεκινάει από τα καταστήματα Vodafone, στα οποία οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ μπορούν να παραλάβουν τις φοιτητικές τους ταυτότητες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, απολαμβάνοντας άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Οι φοιτητές εκτός από τις φοιτητικές τους ταυτότητες μπορούν να επωφεληθούν και  από μία σειρά αποκλειστικών προσφορών […]

Neopolis Team

7 Σεπτεμβρίου, 2015

Και φέτος η νέα φοιτητική χρονιά ξεκινάει από τα καταστήματα Vodafone, στα οποία οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ μπορούν να παραλάβουν τις φοιτητικές τους ταυτότητες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, απολαμβάνοντας άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Οι φοιτητές εκτός από τις φοιτητικές τους ταυτότητες μπορούν να επωφεληθούν και  από μία σειρά αποκλειστικών προσφορών του CU, επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Συγκεκριμένα, όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα και με το πάσο τους, να επιλέξουν ένα από τα ειδικά φοιτητικά πακέτα και να πάρουν χρόνο ομιλίας, προς όλα τα δίκτυα, ΜΒ για σερφάρισμα στο internet, αλλά και σταθερή γραμμή και internet για το σπίτι:

CU Καρτοκινητό

• CU Student Xclusive 5: 1.000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα + 200MB internet από το κινητό για 1 μήνα, μόνο με 5€
• CU Student Xclusive 7: 1.200 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα + 600MB internet από το κινητό για 1 μήνα, μόνο με 7€

Επιπλέον, όλοι κερδίζουν αυτόματα και δωρεάν 600 λεπτά ομιλίας, κάθε μήνα για να επικοινωνούν με όλους τους CU φίλους τους, ενώ για όσους θέλουν να σερφάρουν ασταμάτητα, το CU χαρίζει 500ΜΒ από το Just Surf Bonus με κάθε ανανέωση από 10€.

Mobile internet

University Mobile Internet: Η πιο οικονομική προσφορά συμβολαίου mobile internet για σερφάρισμα στο laptop και στο tablet που δίνει 4GB μόνο με 4,74€ το μήνα.

Σταθερό & internet στο σπίτι

Double Play CU Xclusive: Απεριόριστο internet έως 24mbps και σταθερή γραμμή με 15€/ μήνα από την HOL για ατελείωτο σερφάρισμα και από το σπίτι τους.

 

0995862001441635018

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, το CU έφτιαξε ξανά και τα Xclusive CU Stores, τα δύο καταστήματα αποκλειστικά για τη διανομή των φοιτητικών ταυτοτήτων στην Αθήνα (Λεωφ. Πάπαγου 58, Ζωγράφου) και στην Πάτρα (Μαιζώνος 90).

Η χρονιά ξεκινάει δυνατά με Restart στη φοιτητική ζωή και την επικοινωνία!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές για φοιτητές στο www.vodafonecu.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET