ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διοικητικοί ΕΚΠΑ | Στάση Εργασίας έως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει οι Διοικητικοί του ΕΚΠΑ από χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΔΣ των Διοικητικών Υπαλλήλων. Ενόψει της δίκης των 14 συναδέλφων μας για τη μεγάλη και νικηφόρα απεργία μας, και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΓΣ του Συλλόγου μας: Την Τετάρτη, 7/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις […]

Neopolis Team

8 Οκτωβρίου, 2015

Σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει οι Διοικητικοί του ΕΚΠΑ από χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΔΣ των Διοικητικών Υπαλλήλων.

Ενόψει της δίκης των 14 συναδέλφων μας για τη μεγάλη και νικηφόρα απεργία μας, και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΓΣ του Συλλόγου μας:

Την Τετάρτη, 7/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.30 συμμετέχουμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, μαζί με τους συναδέλφους μας του ΕΜΠ, για να απαιτήσουμε την παύση της δίωξης των απεργών. Στη συνέχεια, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνάδελφών μας συμβασιούχων στο κεντρικό κτήριο, συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αιτήματά τους.

Την Πέμπτη, 8/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.30 οργανώνουμε, μαζί με τους συναδέλφους μας του ΕΜΠ, συνέντευξη τύπου σχετικά με τις πολιτικές / συνδικαλιστικές διώξεις των 14 απεργών των Πανεπιστημίων, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς (Σίνα και Ακαδημίας).

Την Παρασκευή, 9/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.00 συγκεντρωνόμαστε στην Πρυτανεία για να πραγματοποιήσουμε δράσεις δημοσιοποίησης της δίωξης των απεργών.

Τη Δευτέρα 12/10, ημέρα της δίκης, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ. Στις 12.00 πραγματοποιούμε συγκέντρωση στα δικαστήρια (πρ. Σχολή Ευελπίδων).

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
Ζαχαρίας Τριγάζης Μαρλέν Λογοθέτη

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET