Το Neopolis.gr είναι η νεανική - φοιτητική κοινότητα του ελληνικού διαδικτύου που ξεκίνησε την λειτουργία της το Μάρτιο του 2012 με πολύ μεγάλη απήχηση.

Το περιεχόμενο του Neopolis.gr. εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών κι έχει καταφέρει να «μπει στην καρδιά» και στις μηχανές αναζήτησης μεγάλης μερίδας του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Τα Στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο νεανικό blog της χώρας, εφόσον έχει ήδη ξεπεράσει τις 250.000 μηνιαίες προβολές ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς.

Στη σελίδα του Νeopolis.gr μπορούν να φιλοξενηθούν όλα τα είδη των διαφημίσεων.

Γιατί να διαφημιστείτε σε εμάς:

Δίνουμε την ευκαιρία σε επιχειρήσεις που ταυτίζονται με τους επισκέπτες μας να προβληθούν σε τιμές συμβατές με το οικονομικό κλίμα της εποχής.

Ανάλογα με το διαθέσιμο budget σας μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό χώρο για εσάς, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη για την εταιρεία σας.

Εκτός του site, βασικό εργαλείο επικοινωνίας και προώθησης της επιχείρησής σας αποτελούν τα Social Media μέσω της έντονης παρουσίας μας σε αυτά

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σχεδιάσουμε την καλύτερη πρόταση διαφημιστικής προβολής της εταιρείας σας ή των προϊόντων / υπηρεσιών σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Email: [email protected]
Τηλ: 210 3802064

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Neopolis.gr