ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ειδικά σήμερα μην εμπιστεύεσαι πως ισχύουν, ούτε αυτά που ακούς, αλλά ούτε κι αυτά που λες εσύ στους/στις άλλους/ες. Everybody lies, να το θυμάσαι… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι, εντάξει το πρωί θα έχεις τα γνωστά θεματάκια με τις κυκλοθυμίες σου και τις υποχρεώσεις που σε έχουν σκεπάσει μέχρι το λαιμό […]

Neopolis Team

4 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ειδικά σήμερα μην εμπιστεύεσαι πως ισχύουν, ούτε αυτά που ακούς, αλλά ούτε κι αυτά που λες εσύ στους/στις άλλους/ες. Everybody lies, να το θυμάσαι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι, εντάξει το πρωί θα έχεις τα γνωστά θεματάκια με τις κυκλοθυμίες σου και τις υποχρεώσεις που σε έχουν σκεπάσει μέχρι το λαιμό και δεν προλαβαίνεις να τις εκπληρώσεις. Το βραδάκι όμως σε αποζημιώνει πάντως με καταπληκτική διάθεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτό το χάσιμο του μυαλού σου που παρατηρείς τις τελευταίες μέρες… Ε και σήμερα το πρωί μια από τα ίδια πρέπει να περιμένεις από τη διάθεση σου – κυκλοθυμία αγάπη μου. Και το βράδυ; Ανάσα! Καθαρός αέρας! Ενέργεια ξανά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ποιος θα το έλεγε πως θα έφτανες επιτέλους στο σημείο να μην πιστεύεις πως ένας/μια ερωτικός/η σύντροφος μπορεί να σε σώσει από τις δυσκολίες της ζωής. Σήμερα θα νοσταλγείς ίσως τις εποχές που πίστευες στα παραμύθια, όμως μέσα σου ξέρεις πως η στροφή σου στο ρεαλισμό είναι για το καλό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Για να δούμε πως θα σου το φέρω τώρα… Το βράδυ που λες, έχεις μια δαιμονισμένη διάθεση για κοινωνικότητα! Στους δρόμους λοιπόν, στους δρόμους! Και έως το μεσημέρι; Χμ… Δουλεύεις σαν σκλάβος; Δεν εγκαταλείπεις το άγχος της δουλειάς; Κουβαλάς δουλειά στο σπίτι; Κάτι τέτοιο παίζει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν το βράδυ σε βρει στο γραφείο σου να μελετάς/οργανώνεις/σχεδιάζεις τις εξελίξεις στην καριέρα σου, είσαι σε απευθείας σύνδεση με τις απαιτήσεις του σύμπαντος! Συνέχισε με θράσος και πάθος!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ό,τι κι αν συμβαίνει από το πρωί, καλό ή κακό, είσαι σε φάση να αρπαχτείς! Ευτυχώς έρχεται το βράδυ και σε βρίσκει με μια εσωτερική ηρεμία που μοιραία οδηγεί σε ευχάριστες συναντήσεις και άφθονη επικοινωνία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σαν Σκορπιός γνωρίζεις πως ποτέ κανένας/καμία δεν θα γνωρίσει ποτέ τις αληθινές σου ανάγκες. Δεν θα τον/την άφηνες αφού έτσι θα εκχωρούσες μια τρομακτική δύναμη στα χέρια ενός άλλου προσώπου – ο μεγαλύτερος τρόμος σου. Όμως μην χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία στις εντάσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους φίλους σου πως δεν σε κατανοούν. Καταντά κοροϊδία…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει υπερβολικά και αγκομαχάει στην ανηφόρα, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με μια όαση. Τι συμβαίνει; Μάλλον κερδίζεις πίσω μέρας από την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις για καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το πείσμα είναι απαραίτητο αλλά με μέτρο. Ειδικά αν προσπαθείς να βγάλεις όλο το διαθέσιμο απόθεμα σου απʼ αυτό μέσα στην παρέα σου… Μη μου πεις πως όλο αυτό το παιχνιδάκι γίνεται για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α που τον βλέπεις παραπάνω από φίλο/η;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Από το απόθεμα προσωπικοτήτων και συμπεριφορών που έχεις διαθέσιμες προτείνω τα εξής: 1) Το πρωί βγάλε στην επιφάνεια την πιο εγκεφαλική, επικοινωνιακή και κοσμική περσόνα διαθέτεις. 2) Προς το βράδυ γίνε ο γνώριμος, ευαίσθητος, «θέλω μόνο μια αγκαλιά» εσύ. Έτσι για να έχουμε ποικιλία! (Αυστηρή προειδοποίηση: Μην τα αντιστρέψεις!)

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET