Τα Oreo πληρώνουν όσο όσο, για να δημιουργήσεις την καινούρια τους γεύση!


Δες live τον Iratus στο CU OnStage Hip Hop Edition! 5/5 @ Piraeus Academy. Είσοδος δωρεάν!

Αν είσαι απένταρος, τότε καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα μπισκότα Oreo ακόμα και στον ύπνο σου. Ναι, καλά διάβασες! H γνωστή εταιρεία μπισκότων, είναι διατεθειμένη να πληρώσει μια ...περιουσία ολόκληρη, σε όποιον καταφέρει να δημιουργήσει μια νέα, λαχταριστή γεύση που θα κάνει τη διαφορά στους καταναλωτές.

Μήπως λοιπόν, να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι διάφορες γεύσεις και συνδυασμούς, μήπως και τσιμπήσεις εσύ το παραδάκι;

Μπορεί ο διαγωνισμός να λήγει στις 14 Ιουλίου, όμως το όλο εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Όταν τελικά ολοκληρώσεις τη λαχταριστή μπισκοτοδημιουργία σου, πρέπει να την ποστάρεις στο Instagram ή στο Twitter (προτού λήξει η προθεσμία εννοείται) χρησιμοποιώντας το hashtag #myoreocreation και #contest, προκειμένου να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό.

Τι μένει; Το δυσκολότερο κομμάτι. Να λιώσεις στην φοιτητική σου κουζίνα:

Όχι, δεν το ξεχάσαμε. Θα σας πούμε και περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυπόθητο βραβείο.

Η εταιρεία Oreo αφότου επιλέξει τους 3 φιναλίστ, μέσα στην επόμενη χρονιά θα προωθήσει τη δημιουργία τους μέχρι τα ράφια των σούπερμαρκετ! Μάλιστα, ο 2ος κι ο 3ος νικητής, θα λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25000$!

Και ποιό θα είναι το βραβείο για τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού; Αρχικά, να τονίσουμε πως αυτός θα επιλεγεί από το ίδιο το κοινό και το βραβείο του θα είναι 500.000$! What the fuck?! Μιλάμε για μισό εκατομμύριο δολάρια. ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

Τι κάθεσαι και κοιτάζεις την οθόνη; Ξεκίνα γαμώτο!

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Μιχάλης Σταυρινός