Αυτή η γλυκιά και γρήγορη μηλόπιτα είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να συνοδεύσεις τα επερχόμενα φθινοπωρινά απογεύματα σου μαζί με τον καφέ σου φυσικά. Αν είσαι φοιτητής, θα τη λατρέψεις!
Τόσο απλή, με μήλα καραμελωμένα από τη ζάχαρη και μπόλικη λατρεμένη κανέλα φυσικά!
Υλικά:
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 2-3 μήλα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- καστανή ζάχαρη (ή και άσπρη)
- κανέλα
Εκτέλεση:
Απλώνεις τη σφολιάτα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και σχηματίζεις ένα πλαίσιο γύρω γύρω χαράζοντας 2 εκατοστά από τις άκρες.
Πλένεις και καθαρίζεις τα μήλα, κόβεις σε φέτες και τις τοποθετείς στο πλαίσιο στη μέση, τη μια δίπλα στην άλλη.
Ρίχνεις ζάχαρη και κανέλα.
Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
Έτοιμο!