ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 02/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ίσως δεν υπάρχει αυτές τις μέρες δυσκολότερο εγχείρημα από το να προσπαθείς να εξηγήσεις στους οικείους σου (είτε λέγεται σύντροφος, είτε οικογένεια) πόσο ασφυκτικά πνιγμένος/η νιώθεις. Κι όσο δεν τα καταφέρνεις, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι να απομονώνεσαι… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μέρες σαν τη σημερινή κανένας/καμία Ταύρος δεν θέλει να δουλεύει. Θα […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ίσως δεν υπάρχει αυτές τις μέρες δυσκολότερο εγχείρημα από το να προσπαθείς να εξηγήσεις στους οικείους σου (είτε λέγεται σύντροφος, είτε οικογένεια) πόσο ασφυκτικά πνιγμένος/η νιώθεις. Κι όσο δεν τα καταφέρνεις, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι να απομονώνεσαι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μέρες σαν τη σημερινή κανένας/καμία Ταύρος δεν θέλει να δουλεύει. Θα ήθελες απλά να είσαι όλη μέρα έξω, να γνωρίζεις κόσμο και να μην έχεις κανένα εργασιακό άγχος. Και εδώ έρχεται το παράδοξο: παρόλο που πιθανόν κάνεις με μεγαλύτερη συχνότητα τα παραπάνω από πολλούς/πολλές εκεί έξω, μόνο εσύ γκρινιάζεις για περισσότερο. Για να βρίσκουμε το μέτρο μας λίγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Να πιστέψεις σε θαύματα ή να αποκτήσει ξαφνικά η ζωή σου άλλο νόημα πέραν της συνεχούς δουλειάς δεν το βλέπεις πιθανό… Να βγάλεις μια άκρη με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τη καμία. Και μέσα σʼ όλο αυτό το συρφετό, η ανάγκη για οικονομική εξασφάλιση. Αντέχει το μυαλό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο/Η μόνος/η που σαμποτάρει την αισιοδοξία σου είσαι εσύ που αποζητάς να έρθει η μέρα που όλα ως δια μαγείας θα φτιάξουν. Ο δρόμος για την ευτυχία περνά από τα χέρια σου και μόνο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ας υποθέσουμε πως έχουμε μια ζυγαριά. Στο ένα ζύγι έχουμε τα δεδομένα προβλήματα που σου προξενεί ο έρωτας, δηλαδή η αίσθηση μοναξιάς που σε πλημμυρίζει αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση ή την λαχτάρα για τον ένα/τη μια που θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στην αγάπη. Στο άλλο ζύγι, τη φοβία πως τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ σʼ αυτό τον τομέα της ζωής σου. Για πόσο θα αντέχεις να σηκώνεις αυτή τη ζυγαριά στους ώμους σου; Σοβαρά τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
«Είναι ιδέα μου ή ξαφνικά όλα γύρω μου εξελίσσονται με ταχύτητα πυραύλου κι εγώ νιώθω σαν να περπατώ σε κινούμενη άμμο;» σκέφτηκε τις προάλλες ένας Ζυγός καθώς «διασκέδαζε» ανάμεσα σε γνωστούς. Συμβουλή: Προσωρινά, μέχρι νʼ ανακαλύψεις τι σου κάθεται στραβά κι αρχίσεις να το λύνεις, μην αποκλείεσαι οικειοθελώς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σαλονιού σου, αλλά ούτε και να περιμένεις πως θα περνάς καλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σε αγγίξει. Σήμερα είναι μια αληθινά εξαιρετική μέρα για να την χαλάσεις σε αμφιβολίες και εντάσεις με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχει από τη μια πλευρά την αίσθηση πως δεν σε καταλαβαίνει κανένας! Κανένας όμως! Σαν ένα παρείσακτο μυαλό σε ένα κόσμο αγνωμοσύνης. Και όμως σʼ αυτό τον κόσμο, όσο ξένος κι αν φαντάζει, καλείσαι να εκφράσεις με πάθος και ένταση τις απόψεις σου με την ελπίδα πως δεν θα σου συμπεριφερθούν όπως η ιερά εξέταση στους άπιστους. Δύσκολο να είσαι Τοξότης αυτές τις μέρες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Φυσικά και δεν απολογηθείς σε κανέναν/καμία που αυτή την περίοδο ζεις και αναπνέεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη, με όλες τις δυσκολίες, την κούραση και την ένταση που αυτό το εγχείρημα προξενεί. Από την άλλη πλευρά, όμως μέσα σου, μέρες σαν τη σημερινή, θα ήθελες να έχεις και μια απάντηση στο ερώτημα: «Τι πρέπει να κάνω τελικά για να τραβήξω κάποιον/α που να μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μου;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κατά καιρούς θα σε έχουν αποκαλέσει σίγουρα κάτι από τα ακόλουθα με αφορμή τον τρόπο που σχετίζεσαι: επιφανειακό/η, αποστασιοποιημένο/η, πως δεν ξέρεις τι θες, ανυποχώρητο/η, παρορμητικό/η. Αν έχουν κατά καιρούς ισχύσει κάποια από αυτά το ξέρεις μόνο εσύ. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως σήμερα αισθάνεσαι τόση ζεστασιά και αγάπη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που θα έκανες πολλούς από τους επικριτές σου να τσιμπιούνται από έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!

 

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET