«Νομάδες» | Έλεος, πήξαμε στις αντιγραφές του Survivor!


Δες live τον Iratus στο CU OnStage Hip Hop Edition! 5/5 @ Piraeus Academy. Είσοδος δωρεάν!

Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή και τα άλλα κανάλια θα αρχίσουν να αντιδρούν στην τεράστια επιτυχία του Survivor, θέλοντας και εκείνοι να παρουσιάσουν ένα αντίστοιχο προϊόν που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Μετά το Survival του «Ε» λοιπόν, και ο ΑΝΤ1 μπαίνει στο παιχνίδι, με τους «Νομάδες». 

Πρόκειται για παιχνίδι επιβίωσης που θα αποτελείται από τρεις ομάδες. Στη μία θα βρίσκονται οι Διάσημοι, στην άλλη πρώην παίκτες ριάλιτι και στην τρίτη «απλοί θνητοί». Σκοπός του παιχνιδιού είναι να επιβιώσεις παίρνοντας το σπίτι και τα υπάρχοντα της αντίπαλης ομάδας.

Το κανάλι του Αμαρουσίου δε θα μπορούσε να μη ρίξει στο τραπέζι και το δυνατό του χαρτί, που δεν είναι άλλο, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ως παρουσιαστή που έχει ήδη εμπειρία σε αντίστοιχα ριάλιτι.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri Biri, o Διάσημος που υπέγραψε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι ο εκρηκτικός Chef Patissier Διονύσης Αλέρτας.

Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του θα κεντρίσει τα βλέμματα του κοινού και θα εξυπηρετήσει άριστα τον σκοπό του ριάλιτι.

Σημειώνεται, πως και άλλοι celebrities όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, έχουν δεχτεί πρόταση και βρίσκονται σε διαδικασίες συζήτησης.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Αθανασία Βιδάλη