ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ αύριο η Αθήνα. | Δείτε ποιες ώρες!

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως προχωρούν στη στάση εργασίας καθώς θέλουν να «καταγγείλουν με αυτόν τον τρόπο την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2015

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως προχωρούν στη στάση εργασίας καθώς θέλουν να «καταγγείλουν με αυτόν τον τρόπο την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία των υπευθύνων για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος».

Τα Σωματεία Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (ΣΗΕΚ), Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (ΣΗΤΑ), Σύλλογος εργαζομένων Τραμ (ΣEΤ) και Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, σε κοινή ανακοίνωση τους σημειώνουν ότι στο νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης που αποτελεί και παράρτημα του τελευταίου νόμου (4337/15), δεν υπάρχει κάποιος στρατηγικός σχεδιασμός, ούτε ποσοτικά στοιχεία -προβλέψεις ή στόχοι- που να εκτιμούν το όφελος που θα προκύψει.

Όπως καταλαβαίνετε, όσοι έχετε να μετακινηθείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο το απογευμα προς βραδάκι, πρέπει να κάνετε τον ανάλογο προγραμματισμό!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ακόμα δεν μπήκε το καλοκαίρι και τροπικές μέδουσες εμφανίστηκαν στις παραλίες!

ΕΛΛΑΔΑ

Στα 830€ ο κατώτατος μισθός από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός!

SPILL THE TEA

Στα πράγματα που δεν έγιναν ποτέ… η Emilia Vodos έβγαινε με τον Drake στον Καναδά!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις για τα 150 ευρώ – Πότε θα καταβληθεί το ποσό!

ΕΛΛΑΔΑ

H EΡΤ σε στέλνει στην Eurovision με εισιτήρια για τις 3 βραδιές και δωρεάν αεροπορικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το παγωτό Pokémon είναι άλλη μία επική στιγμή της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπ. Παιδείας: Τέλος τα κινητά στο σχολείο – Οι μαθητές θα τα παραδίδουν κάθε πρωί!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET