ΕΛΛΑΔΑ

ΜΜΜ | Στάση Εργασίας αύριο σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή στο μετρό, τον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) και το τραμ, πραγματοποιούν αύριο στάση εργασίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, διαμαρτυρόμενοι για την χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές από κουκουλοφόρους στο σταθμό της Ομόνοιας. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα σταθερή τροχιάς, κάνουν […]

Neopolis Team

15 Δεκεμβρίου, 2015

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή στο μετρό, τον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) και το τραμ, πραγματοποιούν αύριο στάση εργασίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, διαμαρτυρόμενοι για την χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές από κουκουλοφόρους στο σταθμό της Ομόνοιας.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα σταθερή τροχιάς, κάνουν λόγο για αναίτια, οργανωμένη και βίαιη επίθεση από ομάδα 15- 20 κουκουλοφόρων εναντίον τριών ελεγκτών.

«Καταγγέλλουμε τη γκανγκστερικού τύπου απρόκλητη, αιματηρή επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας και ζητάμε από τις Αστυνομικές αρχές να κινηθούν, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ώστε να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET