Μετρό | Κλειστοί σταθμοί κάθε Σαββατοκύριακο


Όσοι χρησιμοποίησαν το Μετρό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ίσως αντιμετώπισαν προβλήματα καθώς για δύο μέρες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας οι σταθμοί Πανόρμου της γραμμής 3 και Συγγρού - ΦιΞ της γραμμής 2, "για τεχνικές εργασίες" όπως ανακοινώνονταν από τα μεγάφωνα του συνόλου των σταθμών κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι εργασίες που απαιτούν κλειστούς σταθμούς; Οι περισσότεροι επιβάτες τις αντιλήφθηκαν με την είσοδο τους στους συγκεκριμένους σταθμούς την Δευτέρα το πρωί. Στα σημεία που φιλοξενούνταν έως και την περασμένη Παρασκευή τα ακυρωτικά μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί οι μπάρες που θα τεθούν σε λειτουργία μαζί με την εφαρμογή του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τα "παλιά" ακυρωτικά μηχανήματα έχουν μετακινηθεί σε χώρους πλάγια από τις μπάρες.

Πιθανότατα, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστοί 4 σταθμοί για να πραγματοποιηθούν εργασίες ίδιας φύσεως. Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ποιοι σταθμοί θα είναι αυτοί και πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ωστόσο, το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναμένεται να μπει στην καθημερινότητά μας από τα μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους.

UPDATE 11/01/2017 - 14:20

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team