Κινητοποίηση οργανώνουν οι φοιτητές στο Υπουργείο Παιδείας για τις σχολές και τις φοιτητικές εστίες.


To Mέτωπο Αγώνα Σπουδαστών οργανώνει την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22, φοιτητική κινητοποίηση προς το Υπουργείο Παιδείας με σκοπό να διαμαρτυρηθούν όλοι οι φοιτητές και οι σπουδαστές εξαιτίας των οξυμένων προβλημάτων στα ζήτημα της Παιδείας. 

Παράλληλα, την Τρίτη που είναι και η παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών ζητά να ανοίξει η συζήτηση στα ακαδημαϊκά αμφιθέατρα αναφορικά με την ανάγκη αλληλεγγύης στα θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, την απομόνωση του φασισμού και ρατσισμού, τις αιτίες του πολέμου, τον επικίνδυνο ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή. Σε αυτήν την κατεύθυνση, προγραμματίζονται συναυλίες και άλλα δρώμενα σε σχολές.

Στις 22 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στις σχολές τους, ενώ αντίστοιχο κάλεσμα στη συγκέντρωση απευθύνει και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, με κεντρικό αίτημα να μην καταργηθούν οι επαναληπτικές εξετάσεις.

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Αθανασία Βιδάλη