5 καυτοί τρόποι να κάνετε ακόμα πιο απολαυστικό το ιεραποστολικό σεξ!


Η ιεραποστολική στάση είναι αν όχι η πιο κλασική, τότε σίγουρα από τις πιο κλασικές και γνώριμες για όλα τα ζευγάρια! Ωστόσο, δεν παύει να είναι απολαυστική και να μπορεί να φέρει τόσο τον άντρα όσο και τη γυναίκα στον απόλυτο οργασμό.

Εμείς παρόλα αυτά, σκεφτήκαμε πως θα θέλατε να κάνετε ακόμα πιο απολαυστική αυτή την στάση, γι' αυτό και σας παραθέτουμε 5 καυτές παραλλαγές για να τη δείτε με άλλο μάτι:

1. Η στάση της πραγματικής επιθυμίας

Αυτό που πραγματικά ανάβει τις γυναίκες είναι η αίσθηση ότι είναι υπερβολικά επιθυμητές. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σου χαρίσει αυτήν την αίσθηση όσο το να βάζεις τα πόδια σου πάνω από τους ώμους του συντρόφου σου για να μπορεί να διεισδύσει βαθιά μέσα σου το συντομότερο δυνατό. Η συγκεκριμένη παραλλαγή του ιεραποστολικού μάλιστα του επιτρέπει να διεισδύσει ακόμη πιο βαθιά, ειδικά εάν χρησιμοποιήσει τους γοφούς σου για να σε ανασηκώσει.

2. H στάση του κλειδώματος

Η στάση αυτή προϋποθέτει η γυναίκα να κρατάει ενωμένα τα πόδια της κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού, με αποτέλεσμα η αίσθηση της κάθε κίνησης να αυξάνεται κατά πολύ. Η συγκεκριμένη παραλλαγή ενδείκνυται μάλιστα για δύο περιπτώσεις. Αρχικά, η διείσδυση είναι πιο ισχυρή ακόμα κι αν ο σύντροφος σου διαθέτει μικρά προσόντα κι έπειτα είναι ιδανική και για τους πιο τεμπέληδες της υπόθεσης, καθώς κουνώντας μόνο αργά τους γοφούς σου κυκλικά μπορείς να πετύχεις τον τέλειο οργασμό.

3. H στάση μισοφέγγαρο

Λύγισε ψηλά τα πόδια σου και φερ’ τα στο στήθος σου, ενώ εκείνος θα κρατάει τους αστραγάλους σου την ώρα που θα διεισδύει μέσα σου. Με αυτόν τον τρόπου του δίνεται η δυνατότητα να χειριστεί τα πόδια σου και να πειραματιστεί με την κίνηση τους. Μπορεί να τα λυγίσει, να τα ενώσει φέρνοντας τα στο στήθος σου, να τα απλώσει στο πλάι ή να τα ανεβάσει – οι επιλογές είναι πολλές κι η απόλαυση εγγυημένη.

4. H στάση της μαζεμένης γατούλας

Η στάση αυτή είναι για τα ζευγάρια που βγάζουν πολύ πάθος στο κρεβάτι. Εκείνος σε μετακινεί έτσι ώστε οι γοφοί του να είναι σε πιο ψηλή θέση από τους δικούς σου κι όταν μπει μέσα σου, ανασηκώνει τους γοφούς του και τρίβει το ηβικό του οστό στην κλειτορίδα σου. Μπορεί να τους κουνήσει κυκλικά, να τριφτεί πάνω-κάτω ή δεξιά-αριστερά. Είναι μία πολύ σέξι παραλλαγή, ιδανική για παθιασμένα φιλιά κι είναι αρκετά πιθανό να σου χαρίσει έναν αξέχαστο οργασμό.

5. Χιαστί

Η στάση αυτή αποτελεί παραλλαγή της κλασικής ιεραποστολικής με τη διαφορά ότι το σώμα του άντρα πρέπει να βρίσκεται σε στροφή γωνίας 45 μοιρών, ώστε τα σώματα σας να σχηματίσουν ένα Χ και εκείνος να διεισδύσει πλαγίως. Αν ειδικά, ο σύντροφος σου είναι αρκετά προικισμένος σε αυτόν τον τομέα, η στάση αυτή είναι ιδανική, αφού έτσι δεν μπορεί να πετύχει βαθιά διείσδυση.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Αθανασία Βιδάλη