ΓΕΡΜΑΝΟΣ TECH ME UP | Και θα νιώσεις λες και βρίσκεσαι στο ...Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας!


Πανελλήνιες από τη μία, εξεταστική από την άλλη, με λίγα λόγια μας έχουν πιάσει από παντού και δε μας αφήνουν σε ησυχία! Μα τι κάνουν αυτοί οι πρωτοπόροι της τεχνολογίας, τέλος πάντων; Δεν μπορούν να φτιάξουν έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας, χωρίς διάβασμα κι εξετάσεις; Χωρίς βιβλία και σημειώσεις...

Αυτές τις σκέψεις είχαμε (ξανά!) στο μυαλό μας, όταν μάθαμε για έναν χώρο στο The Mall Athens, που περισσότερο θυμίζει ...Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας με υπέροχη, χαλαρή και φουτουριστική φοιτητική εστία, παρά εμπορικό κατάστημα. Και πιστέψτε μας, δεν υπάρχει καμία απολύτως υπερβολή σ' αυτές τις φήμες!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρωτοπόρησε και πρωτοπόρησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού εξασφάλισε μια εμπειρία που θα λατρέψει κάθε tech lover εκεί έξω. Σχεδίασε ενα κατάστημα στα πρότυπα της ...ιστοσελίδας του, με αποτέλεσμα ο πελάτης να έρχεται πιο κοντά στα προϊόντα, βιώνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πώλησης. Άλλο να το διαβάζεις όμως κι άλλο να το βλέπεις:

Ήθελες από μικρό παιδάκι να «ελέγχεις τον κόσμο» από τον καρπό σου; Η ποικιλία των Wearables είναι βέβαιο οτι θα σ' ενθουσιάσει. Είσαι άνθρωπος των extreme sports με την αδρεναλίνη σου μονίμως στα ύψη; Τα Drones & Action cameras είναι τα gadgets που σου λείπουν. Μήπως όμως, σχεδιάζεις αυτό το καλοκαίρι να «λιώσεις» στις σειρές, μπροστά από την τηλεόραση του σαλονιού σου; Και σ' αυτήν την περίπτωση, το "TV Corner" θα σε καλύψει πλήρως.

Ανοικτό κατάστημα χωρίς βιτρίνες, με όλες τις παραπάνω λεπτομέρειες κι άλλες τόσες που περιμένουν να τις ανακαλύψεις, το σίγουρο είναι οτι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σε κάνει να ξεφύγεις με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο. Τι περιμένεις λοιπόν; Το νέο κατάστημα είναι ανοικτό εδώ και κάποιες μέρες, ενώ σήμερα, 15 Ιουνίου, γίνονται τα επίσημα εγκαίνια τα οποία σηματοδοτούν την έναρξη ενός μήνα, γεμάτου events με δώρα, σούπερ προσφορές κι ανεπανάληπτες εκπλήξεις.

Άφησε τα βιβλία και τις σημειώσεις για λίγο κι έλα να ...κάνουμε χαμούλη!

Extra hint: Αν είσαι φανατικός gamer, το concept store του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, έχει φτιαχτεί ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Δε θα πούμε περισσότερα...

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team