ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον… ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Όσο πιο μόνος/η αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή, τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται και τα πιο απλά προβλήματα στον εργασιακό σου […]

Neopolis Team

18 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον… ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Όσο πιο μόνος/η αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή, τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται και τα πιο απλά προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο. Όσο πιο ερωτευμένος/η όμως είσαι, τόσο περισσότερο αδιαφορείς για ό,τι συμβαίνει στη δουλειά σου σήμερα. Και τα δύο έχουν παγίδες, μην σε μπερδεύει το περιτύλιγμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με την εργασιακή ένταση και την εριστική συμπεριφορά των συναδέλφων σου στα ύψη, πώς να μην σκέφτεσαι πως θα να βάλεις μια βόμβα και να το σκάσεις προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω σου συντρίμμια; (Εντάξει μια ρητορική ερώτηση ήταν, μην το παίρνεις στα σοβαρά και βρούμε τον μπελά μας;)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξέρεις πως σαμποτάρεις όλες τις σχέσεις σου τελευταία; Αναγάγεις τον/την άλλο/η σε πρόσωπο τόσο ύψιστης σημασίας για την ευτυχία σου, που καταλήγεις να ποδοπατάς την προσωπικότητα σου κάνοντας χατίρια, για να μην τον/την χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα συγκρατήσου. Αν όχι, πρόσεξε ποιον/α επιλέγεις να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη όσο τίποτα να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να γεμίσεις με χαλαρωτική μουσική και φως κεριών τον προσωπικό σου χώρο και να γουργουρίσεις σαν ευτυχισμένος/η σπιτόγατος/α. Μην μείνεις στη σκέψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) – με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν αισθάνεσαι πως σε έχουν καταβάλλει οι υπερβολικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια και η αφόρητη πίεση στη δουλειά, σκέψου το εξής πριν τα παρατήσεις: ποιος/α έδειχνε από τη πρώτη στιγμή πως μπορούν να τον/την φορτώνουν χωρίς να διαμαρτύρεται;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να πάρεις μερικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι του κοινωνικού σου κύκλο θα έχουν προτεραιότητα και ποιοι/ες θα πρέπει να συνηθίσουν σε λιγότερη επαφή μαζί σου. Αντίστοιχα κάποιοι/ες Ιχθύες πρέπει να κάνουν μια επιλογή σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν και άλλες που ανοίγονται. Σε θέλω συγκεντρωμένο/η τώρα!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET