ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Καλή η διάθεση για νέα όνειρα, στόχους και αλλαγές στην ζωή σου. Είναι εξαιρετικό πως έχεις πλέον αποκτήσει μια προοπτική στις λάθος επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος και βλέπεις κάτω από διαφορετικό πρίσμα το μέλλον σου. Τώρα όμως είναι καιρός να δουλέψεις συνειδητά και σταθερά ώστε να μεταμορφώσεις τις σκέψεις σου σε […]

Neopolis Team

31 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Καλή η διάθεση για νέα όνειρα, στόχους και αλλαγές στην ζωή σου. Είναι εξαιρετικό πως έχεις πλέον αποκτήσει μια προοπτική στις λάθος επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος και βλέπεις κάτω από διαφορετικό πρίσμα το μέλλον σου. Τώρα όμως είναι καιρός να δουλέψεις συνειδητά και σταθερά ώστε να μεταμορφώσεις τις σκέψεις σου σε πραγματικότητα. Μην αργείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ίσως το βρεις αδύνατο να συγκρατήσεις τη καυστική σου γλώσσα μπροστά στους/στις ανώτερους/ες σου ή τους γονείς σου, όμως σε προειδοποιώ: σήμερα το τακτ θα σε σώσει και η αλήθεια θα σε προδώσει. Υπομονηηηηή…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις με καλούς/ες φίλους/ες, κουβέντα, γέλιο, κοινωνικότητα. Μην μείνεις σπίτι, όσο κουρασμένος/η κι αν νιώθεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, είναι η δουλειά που σου δίνει γκάζια ή εσύ δίνεις γκάζια στη δουλειά σου γιατί έχεις σκοπό να τους τρελάνεις όλους; Ότι και να συμβαίνει, όρμησε μπροστά τώρα που σε πάει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν έρθει ακόμη ένας/μια συνάδελφος να σου πει «Μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλέ, έχε πίστη!», θα αρχίσεις μανιωδώς νʼ αναζητάς μαχαίρι ή ψαλίδι για να τον/την κάνεις με κρεμμυδάκια! Μα τι πίνει ο κόσμος ρε παιδί μου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ίσως νιώθεις πως διαθέτεις μια τεράστια περίσσεια ενέργειας που δεν εκφράζεται προς τα έξω ή δεν μπορείς να την κατευθύνεις προς τους ανθρώπους που σε καταπιέζουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Και φυσικά όσο την κρατάς μέσα σου, τόσο σε εξαντλεί ψυχολογικά. Έχεις αντέξει και χειρότερα πάντως. Κράτα γερά!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν είσαι σε σχέση χρόνων σκέφτεσαι όλο και συχνότερα πως πρέπει επιτέλους να δείξει προς τα πού πάει (επισημοποίηση ή διάλυση;) Αν είσαι ελεύθερος/η, σίγουρα έχεις σφιχταγκαλιάσει την ελευθερία σου και περνάς καλά με τις απολαύσεις που προκύπτουν, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις πως είσαι πλασμένος/η για σχέση. Όπως θα κατάλαβες, οι μέρες που έρχονται θα σε βάλουν σε σκοτούρες για το πώς προσεγγίζεις το θέμα «σχέσεις»…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέρες σαν τη σημερινή υπάρχει μόνο μια λέξη που να περιγράφει τι χρειάζεσαι στην επαγγελματική σου ρουτίνα: Αλλαγές! Θες επιτέλους μια δουλειά που να σου προσφέρει νόημα και όχι να νιώθεις πως απασχολείσαι σε διεκπεραιωτικά καταναγκαστικά έργα! Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να περιμένεις! Δεν μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που γυρνά ο διακόπτης του φλερταρίσματος και της ερωτικής διάθεση σε φουλ λειτουργία και δεν σε χωρά ο τόπος. Άντε κι αν είσαι ελεύθερος/η είναι χαρμόσυνα νέα. Όμως αν είσαι σε σχέση και έχεις τέτοιες διαθέσεις, έχεις θεματάκι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Οι συναισθηματικές (και όχι μόνο) απαιτήσεις των άλλων είναι εμπόδια όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση συναγερμού και θες ΤΩΡΑ να κλείσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Μη ζητάς κατανόηση σήμερα. Απλά αγνόησε τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Δεν θες και πολύ για να πεις λόγια που θα πληγώσουν. Μια αφορμή, μια πρόκληση ή ένα υπονοούμενο αρκεί. Πρόσεχε όμως γιατί μετά δεν θα υπάρχει εύκολα δρόμος επιστροφής.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Και η παραμικρή αλλαγή στα οικονομικά σου πλάνα, ακόμη και το μικρότερο έξοδο που προκύπτει εκ του μηδενός αυτές τις μέρες είναι ικανά να σε κάνουν έξω φρενών. Και το κακό ξέρεις ποιο είναι; Ξεσπάς τόσο σπάνια που όταν έρχεται αυτή η στιγμή, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε ηρεμήσει.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET