ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός […]

Neopolis Team

29 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, ξεκινάς καλά σήμερα. Ενέργεια, δυναμισμό, διάθεση έχεις. Μόνο μην τα εξαντλήσεις όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σου. Κρίμα δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, σήμερα πρόσεχε γιατί η κυκλοθυμία σου πιθανόν θα πιάσει τελική ταχύτητα, κι όταν συμβαίνει αυτό είτε καταστρέφεις τη διατροφή σου, είτε αρχίζεις τις καταχρήσεις. Δεν αξίζει λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σαν λέοντας έχεις ανάγκη από αλληλεπίδραση με κόσμο. Χρειάζεσαι να ακούς φασαρία και γέλια, να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να ψυχαγωγείσαι αλλά και να προσφέρεις απλόχερα χαρά. Και τι στιγμή που συμβαίνουν αυτά είναι συνήθως που εισβάλει ο ρεαλισμός στη ζωή σου να σε προσγειώσει. Ναι, το γνωστό πρόβλημα με τα χρήματα που δεν σʼ αφήνει να χαρείς όσο θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τίποτα/Κανείς δεν μπορεί νʼ αναγκάσει έναν/μια Παρθένο να παρεκκλίνει από την επίλυση ενός προβλήματος του/της – για να έχει υπάρξει πρόβλημα σημαίνει πως κάπου έκανες λάθος και όλοι ξέρουμε πόσο τα σιχαίνεσαι αυτά. Συνεπώς στην ερώτηση «Οικονομικές δυσκολίες;» σήμερα η απάντηση είναι: «Δεν μʼ έχετε δει να δουλεύω όσο μπορώ!».

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, το δίλημμα οικονομική ασφάλεια ή επαγγελματικό ρίσκο θα πρωταγωνιστεί στο μυαλό σου για τις επόμενες μέρες. Μια συμβουλή: μην προσπαθήσεις να τα συνδυάσεις, δεν θα πετύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, είσαι τόσο μπλεγμένος/η με τα εργασιακά σου άγχη που δεν σηκώνεις και λίγο το κεφαλάκι σου να δεις δύο ζευγάρια μάτια που σ’ αναζητούν σε κάθε σου βήμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ε όχι λοιπόν! Δεν θα επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου! Αν εσένα σου την έχει βαρέσει και έχεις καλή διάθεση είναι δική σου δουλειά! Οι άλλοι/άλλες να κοιτάξουν να λύσουν μόνοι/ες τους τα προβλήματα τους!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET