ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

29 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ζωή χωρίς τον έρωτα μοιάζει σαν μια συμφωνική ορχήστρα χωρίς κρουστά: η μελωδία σίγουρα θα σε μαγεύει και τα πόδια σου θα χτυπούν ρυθμικά στο πάτωμα, όμως θα απουσιάζει αυτή η έκρηξη που μπορεί να εκτινάξει από τη θέση σου. Τις επόμενες μέρες οι πιθανότητες να γίνεις στόχος του ερωτικού ενδιαφέροντος κάποιου/ας εκεί έξω είναι αυξημένες. Μια συμβουλή: μην δείχνεις πόσο ανάγκη έχεις να νιώσεις ερωτεύσιμος/η, είναι η συνταγή της καταστροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως σήμερα ξυπνήσεις μʼ αυτή την αίσθηση πως η ζωή εξελίσσεται χωρίς εσένα, πως δεν ζεις αλλά απλά επαναλαμβάνεσαι. Ένα μούδιασμα στο μυαλό και μια αίσθηση εγκλωβισμένης ενέργειας στο σώμα. ΟΚ, τώρα που στο εξήγησα και ξέρεις πως δεν το χάνεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Παροδικό είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μην τολμήσεις να περιμένεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω για λίγη προσοχή από εκείνον/η που στα λόγια σε σκέφτεται συνέχεια και στις πράξεις χωλαίνει. Σήμερα χρειάζεσαι ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα πως θέλουν να είναι μαζί σου. Και ναι, οι φίλοι/φίλες σου είναι ιδανικοί/ες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι αντιπαραγωγικό να προσκολλάσαι σε απίθανα ενδεχόμενα όπως: 1) αυτός/η που αγαπάς να παρατήσει την τωρινή του/της σχέση, 2) να χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή να σε περιμένει μια δελεαστική πρόταση δουλειάς ή 3) με ένα χτύπημα των δαχτύλων σου να βρεθείς σε μια χρυσή αμμουδιά των Φίτζι με μια Πίνια Κολάδα ανά χείρας. Κοινώς, κάνε επανεκκίνηση στον εγκέφαλό σου άμεσα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα παίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανάμεσα στη μαγνητική γοητεία και την παγωμένη άμυνα που δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταφέρει να αντισταθεί στα θέλω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θες και θα το πετύχεις. Αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κι εσύ, όπως πολλά αδέρφια σου Τοξότες, έχεις αισθανθεί το τελευταίο διάστημα να σε γραπώνει κατά περιόδους μια επαναστατική διάθεση να αγνοήσεις όλους όσους σου λένε να κάτσεις στʼ αυγά σου και να μην ονειρεύεσαι (από τους γονείς σου ως τον κολλητό σου και από την παρουσιάστρια των βραδινών ειδήσεων μέχρι τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας), τότε μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να απομακρυνθείς μακριά τους (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Γράπωσε την.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που τον/την γνώρισες δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Όσο τσακώνεσαι, τόσο τον/την θες παραπάνω. Όσο σε εκνευρίζει και θες να του/της ρίξεις μια μπουνιά, άλλο τόσο σε πιάνει μια ορμή να τον/την παρασύρεις στο κρεβάτι. Χάος, παράνοια, πάθος στην νιοστή… Α και για τους/τις ελευθέρους/ες, ο στόχος υπάρχει αλλά πώς να βγει από μέσα σας το ρημάδι το «Σʼ αγαπώ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το δίπολο υλική χρήμα – Υδροχόοι είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αντιφάσεις που έχει σκαρφιστεί το σύμπαν. Μάλλον ενδιαφέρουσα για εμάς που είμαστε απ’ έξω. Γιατί για εσένα μοιάζει σαν ιδανική παγίδα: θεωρείς ότι είναι ανούσιο μπροστά στις γνώσεις και τα πιστεύω σου, κι όμως στην καθημερινότητα σου το κυνηγάς και δεν ανέχεσαι να μην το διαθέτεις σε επάρκεια. Μήπως το χρειάζεσαι τελικά σε τόση ποσότητα για να πολεμάς μετά τον εαυτό σου; Χμ… Μήπως;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

1) «Κανείς/Καμία δεν έσκυψε ποτέ με αληθινό ενδιαφέρον πάνω μου όπως έκανα εγώ! Ποιο το νόημα να συνεχίσω να αγαπώ;», 2) «Δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ ανθρώπων. Μόνο εκμετάλλευση.», 3) «Τι τρέχει μαζί μου; Γιατί δεν μπορώ να αφεθώ ακόμη και στους ποιο κοντινούς μου ανθρώπους;». Δεν υπάρχουν λύσεις σήμερα. Μόνο περισυλλογή.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET