ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ότι θα υπάρχει μια πληθώρα προτάσεων για εξόδους φαντάζει σχεδόν βέβαιο. Για την διάθεση σου να βγεις έξω υπάρχουν μερικές […]

Neopolis Team

29 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ότι θα υπάρχει μια πληθώρα προτάσεων για εξόδους φαντάζει σχεδόν βέβαιο. Για την διάθεση σου να βγεις έξω υπάρχουν μερικές αμφιβολίες. Εκτός κι αν μάθεις πως στην παρέα θα είναι κάποιος/α που θες απεγνωσμένα να δεις. Ναι, ναι, ο/η ίδιος/α που φαίνεται να σε κρατά σε απόσταση ασφαλείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μπορεί από στιγμή σε στιγμή να εκραγείς. Μπορεί και να έχει συμβεί ήδη και να καταριέσαι το σύμπαν που δεν διάβασες το tip νωρίτερα. Ένας/Μια Καρκίνος με νεύρα είναι επικίνδυνος/η και αυτοκαταστροφικός/ή (μεταξύ ο αστρολόγος σου προτιμά το πρώτο παρά το δεύτερο).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κινητικότητα κι εκνευρισμός στον εργασιακό χώρο από τη μια, ανάγκη για αναμόρφωση/βελτίωση των σχέσεων μέσα στο σπίτι ή απλά για ηρεμία και θαλπωρή (και έρωτα ίσως;). Κι ο κόσμος παραμένει επιθετικά αδιάφορος στις αληθινές σου ανάγκες, βάζοντας παγίδες στην καρδιά σου. Ωραία, αρκετά λογοτεχνικοί γίναμε. Πάμε στο νόημα: Βράζεις από οργή που δεν σου κάθονται ακόμη αυτά που θες. Τελεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πολλοί/ες Παρθένοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην οργάνωση του άμεσου μέλλοντος τους (αναζήτηση εργασίας, μετακόμιση ή ψάξιμο για σπουδές) και με το άλλο στον πόλεμο ενάντια στο παρελθόν (εντάσεις/ξεκαθαρίσματα με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες, προσπάθεια να ξεφύγουν από μια εργασία φυλακή). Και στο παρόν τι μένει; Ένα μυαλό μπερδεμένο, συγκεχυμένο, άπιαστο. Να γιατί το έχεις ρίξει στην εργασιομανία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, το ξέρω πως έχεις ανάγκη από χάδια που κάνουν το δέρμα σου να ριγεί από ευχαρίστηση και από μια γερή δόση πάθους. Όμως αν δεν είναι εύκαιρα (ή δεν τα έχεις βρει) τα χέρια που μπορούν να λύσουν την ένταση σου, μπορείς σήμερα να σε καλομάθεις και να σε κανακέψεις ξοδεύοντας χρήματα για εσένα ή ενδίδοντας σε πειρασμούς που συνήθως αποφεύγεις. Κι αυτό καλό θα σου κάνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το επόμενο διήμερο επιτάσσει να ανασύρεις από το δισάκι σου τις πιο άρτιες ψυχολογικές ακροβατικές ικανότητες: πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου με επιτυχία ανάμεσα στην κοινωνική ζωή και την απόσυρση σου από τον κόσμο για να ηρεμείς. Αν δεν το καταφέρεις τι γίνεται; Ή που θα αδειάσεις από ενέργεια και διάθεση σε σημείο εξάντλησης, ή που θα τα ξεσπάσεις τα νεύρα σου στον πρώτο δύσμοιρο που θα βρεθεί στο διάβα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Θα ήταν ευχάριστο αν σήμερα απλώς βαριέσαι στη δουλειά. Γιατί πολλοί/ες ομοζώδιοι/ομοζώδιες σου έχουν πέσει ήδη σε μια κατάθλιψη με αφορμή το πόσο δυσλειτουργική έχει γίνει η επαγγελματική τους ζωή. Που πήγε ο ενθουσιασμός ρε γαμώτο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, σήμερα αποφεύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι τον πειρασμό να ξεσπάσεις μια και καλή είτε σε κάποιον/α συνεργάτη σου ή σε εκείνο/η που είστε και δεν είστε ζευγάρι τελευταία (αλήθεια τι παίζει μʼ αυτή την παράδοξη ρουτίνα σας τελευταία;). Ψυχραιμία και αυτοπροστασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Εντάξει δεκτό ότι το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο, όμως δεν γίνεται να ξεχάσεις το φως της μέρας ή τα πρόσωπα των φίλων σου επειδή έχεις τρελαθεί στις υποχρεώσεις. Προτεραιότητα πρώτη φυσικά και είναι η ξεκούραση, όμως δεν είναι και πολύ μακριά η εποχή που έλεγες πως τίποτα δεν σε ξεκουράζει περισσότερο από μια καλή παρέα. Ή μήπως είναι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μπορείς να μην ανασύρεις όλες σου τις φοβίες, τις τύψεις και τις ανασφάλειες μόλις προκύπτει ένας τσακωμός ή μια ένταση στη δουλειά; Είναι κρίμα και άδικο να καταστρέφεις όλη σου τη μέρα για κάτι τόσο κοινό όσο και το ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Είναι απλά ένας τσακωμός διάολε! Get over it!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET