ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα αν το μυαλό σου είναι κολλημένο στον αντικείμενο του πόθου σου (ή στην απουσία ενός τέτοιου). Σε παρακαλώ συγκεντρώσου γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα στη δουλειά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, η σημερινή ανάγκη για ήπιους τόνους, χαμηλά ντεσιμπέλ, συμφωνία ή/και αμοιβαίες υποχωρήσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εξωτερίκευση μιας εσωτερικής ηρεμίας που δεν θες να στην βεβηλώσει κανείς. Κι αν κάποιος/α τολμήσει τι γίνεται; Μόνο μην αφήσεις πίσω σου δακτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη DNA… 😉

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έλα τώρα! Μην κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μην τσιμπιέσαι! Εσύ είσαι, δεν σε απήγαγαν εξωγήινοι. Απλά τελευταία έχεις αποκτήσει ένας θάρρος και μια διάθεση για επικοινωνία που έχουν στείλει το ντροπαλό αγόρι/κορίτσι, που συνήθως είσαι, για ύπνο. Απόλαυσε το όσο κρατάει Καρκίνε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα παραδέξου το! Θες να ξοδέψεις χρήματα αυτές τις μέρες. Τα ψάχνεις από εδώ, τα μαζεύεις από εκεί, έκοψες και έναν δύο καφέδες μέσα στην εβδομάδα και κάτι αποταμίευσες! Πάντως αν θες μια συμβουλή, άσε την πιστωτική στο σπίτι. Δεν σε βλέπω να αντιστέκεσαι αυτή τη φορά και μετά θα έχεις δράματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Για τις επόμενες μέρες μπορείς με μεγαλύτερη ελευθερία να βάλεις μπρος το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Χωρίς τσαμπουκάδες αλλά με τον γνώριμο τρόπο σου: με σοβαρότητα και πυγμή. Και φυσικά όλος ο ελεύθερος χρόνος σου πρέπει να αφιερωθεί σε εσένα και μόνο. Μην επαναλαμβάνω τα αυτονόητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, οι επόμενες μέρες μιλάνε για έντονη ροπή προς κοινωνικότητα, για αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, για διάθεση να βρίσκεσαι μακριά τόσο απ’ το σπίτι, όσο κι απ’ το γραφείο… Μένει μόνο μια λεπτομέρεια: αυτό το χρόνο που χρειάζεσαι πρέπει να τον δημιουργήσεις γιατί δεν θα σου χαριστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Πολλοί/ες Τοξότες αυτές τις μέρες θα κάνουν τα πρώτα βήματα για να επιφέρουν τις ουσιαστικές αλλαγές που εδώ και καιρό επιθυμούν στους παρακάτω τομείς: 1) στις εργασιακές σχέσεις με τους ανωτέρους και το ξεκαθάρισμα των υποχρεώσεων που εκκρεμούν προς αυτούς, 2) στις οικογενειακές πιέσεις να πάρουν αποφάσεις που δεν εκφράζουν την καρδιά και το μυαλό τους. Μην καθυστερείς τώρα! Οφθαλμός αντί οφθαλμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε σε παρακαλώ προσγειώσου στην πραγματικότητα σήμερα και άσε τις υψηλές πτήσεις με προορισμό παραλίες, βουνά και λαγκάδια για τα ρεπό σου. Άντε γιατί αν παρατήσεις κι εσύ τη δουλειά χαθήκαμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, τι έχεις πάθει παιδί μου; Ακόμη δεν ολοκλήρωσες τις τρέχουσες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και δέχεσαι αδιαμαρτύρητα κι άλλη δουλειά στην καμπούρα σου; Θα μας αποτρελάνεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σκύψε πάνω από τις φιλικές σου σχέσεις το επόμενο διήμερο. Αφιέρωσε το χρόνο σου για να προσφέρεις χαμόγελο και αγάπη σε εκείνους τους ανθρώπους παραμένουν εκεί ανεξαρτήτως καιρού και προβλημάτων τους. Και που ξέρεις; Μπορεί να χαλαρώσεις τόσο τις άμυνες σου ώστε να έλξεις άφθονο ερωτικό ενδιαφέρον. Όλα ήρεμα για λίγο. Μπορείς, είμαι σίγουρος.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET