ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)  Ζώδια Ταύρε, κέφι ήταν και πέρασε! Για τις επόμενες μέρες ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν Γολγοθά υποχρεώσεων που θα σ’ αναγκάσουν, είτε […]

Neopolis Team

28 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)  Ζώδια

Ταύρε, κέφι ήταν και πέρασε! Για τις επόμενες μέρες ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν Γολγοθά υποχρεώσεων που θα σ’ αναγκάσουν, είτε το θες, είτε όχι, να οργανωθείς καλύτερα κι από Παρθένο. Αν δεν τα καταφέρεις σε βλέπω να μην προλαβαίνεις ούτε να κοιμηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όταν μια ευκαιρία δεν προκύπτει δεν εγκαταλείπουμε! Την δημιουργούμε μόνοι/ες μας! Που; Μα που αλλού; Στον ερωτικό στίβο; Για να δελεάσεις τον/την άλλο/η δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μεταμορφωθείς σε κάτι που νομίζεις πως του/της αρέσει. Απλά να δείξεις πόσο εντάξει νιώθεις που είσαι εσύ. (Ναι, μπορείς και να το προσποιηθείς αν δεν το νιώθεις! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μωρό μου…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον συναισθηματικό παροξυσμό που σου προκαλεί ο έρωτας ή την ψυχική σου ηρεμία, τι επιλέγεις; Αν απάντησες «Την κουρτίνα τρία» είσαι σωστός/η! Ο μόνος τρόπος για να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία είναι να κεράσεις εκείνον/η που παίζει με τον έρωτα σου το παγωμένο σφηνάκι της απόλυτης αδιαφορίας! Εκεί να δεις γλέντια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, από το 2ο μισό της ημέρας κι για τις επόμενες μέρες η διάθεση σου μετακυλύετε σταδιακά από κοινωνικά δραστήρια σε εκρηκτική. Αν και η πολιτικά ορθή συμβουλή θα ήταν να σου συστήσω ψυχραιμία, η ειλικρινής μου συμβουλή είναι: ξέσπασε σε όποιον/α το αξίζει και φρόντισε να αφήσεις άθικτο τον άμαχο πληθυσμό!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, επιστρέφει από το μεσημέρι και έπειτα η διάθεση για κοινωνικότητα, μικροδιαπλικτισμούς και πειράγματα σε φίλους/ες και γνωστούς/ες! Αχ, είναι ωραίο να επανέρχεσαι, έστω και προσωρινά, στο γνωστό δραστήριο εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αν σε κυριεύσει μια διάθεση για ηρεμία, για περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για μερικά χάδια περισσότερα (αν είσαι σε σχέση), μην της αντισταθείς κοιτώντας καχύποπτα από θα σκάσει το αναπάντεχο. Αφέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, μερικές φορές σκέφτομαι αν θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα να σου προτείνω τα αντίθετα από αυτά που πρέπει, αφού έτσι κι αλλιώς πάντα προσπαθείς να κάνεις το αντίθετο από αυτό που σου λένε. Θες να δοκιμάσουμε; Λοιπόν τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να σε δει το σπίτι σου καθόλου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν και το πρώτο μισό της ημέρας θα θυμίζει κάτι από αγώνα ταχύτητας και θα τρέχεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που αποφάσισαν αυθαίρετα να προσγειωθούν πάνω σου, στο 2ο μισό το μόνο που έχεις ανάγκη είναι ησυχία! Να το ξαναπώ; Ησυχία! Και όχι φωνές, παράπονα ή συζητήσεις για “το μέλλον της σχέσης μας”…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να δεις επιτέλους τους οικονομικούς καρπούς των τόνων ιδρώτα που έχεις ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες στον εργασιακό στίβο. Όμως ακόμη πιο σημαντικό απʼ αυτό είναι ότι πιθανότατα έχεις δημιουργήσει τόσο θετικές εντυπώσεις από την ποιότητα της δουλειάς σου που νέες προτάσεις/ευκαιρίες έρχονται κατά πάνω σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, συνεχίζεις στο μοτίβο δυναμισμός/εγωισμός σήμερα, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς να περιμένεις από τους άλλους (φίλους/ες ή σύντροφο) πρωτοβουλία. Από το βράδυ όμως μπες αυτόματα σε διάθεση χαλάρωσης. Θα χρειαστείς δυνάμεις από αύριο…

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET