ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;» ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια […]

Neopolis Team

28 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια επιστρέφουν ξαφνικά σήμερα, σαν να μην υπήρξε ποτέ το προηγούμενο διάστημα. Εντάξει, μια μέρα είναι. Θα την παλέψεις με το γνώριμο τρόπο: αφοσίωση στα καθήκοντα σου το πρωί, χαλάρωση στο σπίτι το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέρες σαν τη σημερινή αναρωτιέσαι τι πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Μπορείς να γίνεις ένας/μια στυγνός/ή επαγγελματίας ή ένας/μια εκ πεποιθήσεως αισθηματίας, ένας/μια επαναστάτης/επαναστάτρια ή ένας/μια κυνικός/η τεχνοκράτης. Μη σκοτίζεσαι. Οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι μέχρι το τέλος δεν ξέρουν τι θέλουν να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Άλλοι/ες παλεύουν να συγκεντρωθούν κι εσύ παλεύεις να χαζολογήσεις λίγο σήμερα! Τι ανωμαλία κι αυτή ρε παιδάκι μου… Όμως η αλήθεια είναι πως και οι περιστάσεις δεν σʼ αφήνουν να το κάνεις. Όταν αναλαμβάνεις επαγγελματικές ή οικογενειακές ευθύνες, θες να είσαι πάντα συνεπής. Δόγμα σου σήμερα: σοβαρότητα, συνέπεια, υπέρβαση των ορίων αντοχής σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Εγκλωβισμένος/η σε ένα συναισθηματικό ασανσέρ που σε εκτοξεύει με ταχύτητα τζετ από το υπόγειο στο ρετιρέ και πάλι πίσω, έχεις δύο επιλογές: 1) Να κλειστείς στο σπίτι σου αποφασισμένος/η να ξεκινήσεις συναισθηματική νηστεία. 2) Να διοχετεύσεις την ένταση σου στον/στην ερωτικό/ή σου σύντροφο (αν υπάρχει) ή στους συνεργάτες σου. Κι όποιος/α σε αντέξει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις ένα μικρό κομμάτι αυτονομίας και ανεξαρτησίας εκεί έξω, κάποιος/α (συγγενής ή σύντροφος) πάντα θα εμφανίζεται για να σε καθυποτάξει στο φόβο και την εξάρτηση. Όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά οπλοφορείς και έχεις το δάχτυλο στη σκανδάλη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό που πριν από μερικούς μήνες έμοιαζε με μια ακόμη ασαφή αίσθηση, πλέον γίνεται μια συμπαγής πραγματικότητα. Δεν είναι ότι κουράστηκες από όλους τους ανθρώπους γενικά. Έχει κουραστεί ειδικά από τους βολεψάκηδες, τους ανόητους, τα παιδαρέλια σε συσκευασία επιτυχημένου/ης τριαντάρη/ας, τους/τις φλύαρους/ες. Αυτό θα μπορούσε κανείς να το πει και ωρίμανση. Όμως το ότι επιπλέον τους την λες χωρίς φόβο (όπως σήμερα), είναι άθλος! Μπράβο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτές τις μέρες, με όλο και πιο ανησυχητική συχνότητα καταλαβαίνεις/μαθαίνεις/ακούς για το πόσο ανειλικρινείς είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό αντί να σε κάνει κι άλλο καχύποπτο/η, σε εκνευρίζει αφόρητα! Πρόσεξε που και πως ξεσπάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για αρκετούς/ες Τοξότες οι μέρες που ακολουθούν περιλαμβάνουν φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα, υπερωρίες ή έντονη αναζήτηση για δουλειά. Επίσης όμως βρίθουν και από ευκαιρίες για συζήτηση/αναζήτηση συμβουλών από ανθρώπους που οι ίδιοι/ες θεωρούν αρκετά ώριμους γι’ αυτή τη δουλειά. Αν μη τι άλλο, θα βγάλεις από μέσα σου τους προβληματισμούς σου κι αυτό αρκεί για να έχεις ένα πιο ήρεμο ύπνο το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσο κι αν προσπαθείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από αυτή τη ζωή, όσο και αν θες να πιστέψεις πως υπάρχει ένα σχέδιο και ένας προορισμός για όλους μας και βρίσκεσαι τελικά στο σωστό μονοπάτι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα αυτές τις μέρες. Ο εαυτός σου ο μεγαλύτερος ξένος και το μυαλό σε κατάσταση υπερδιέγερσης χωρίς αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Και θες και δεν θες ενδώσεις. Και σε κολακεύει το ενδιαφέρον και σε αφήνει λίγο αδιάφορο/η. Σε τι αναφέρομαι; Μα στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από εκείνον/η που συνεχίζει να σε κυνηγά εδώ και καιρό ή που είσαστε μαζί μέχρι που έκανε μια μεγαλειώδη κοτσάνα και σε πληγώσει. Ερώτηση κρίσεως: Αξίζει να του/της δώσεις (ακόμη) μια ευκαιρία;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Οι περισσότερες διαπροσωπικές σχέσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός απλού φλερτ) θα αποκτήσουν ένα ανάμικτο χαρακτήρα ένταση/πολέμου και γοητείας/σαγήνης. Από τη μια η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει σίγουρα πικάντικη γεύση, αλλά από την άλλη σε φοβάμαι μην μπερδέψεις λέξεις και προθέσεις και φας πάλι το κεφάλι σου.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET