ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, το αίνιγμα που προσπαθείς να λύσεις τόσο καιρό είναι πως θα χωρέσεις τα Extra Large όνειρα σου σε μια Extra Small πραγματικότητα. Συμβουλή: Η αφοσιωμένη εργασία θα αυξήσει τις δυνατότητες εκπλήρωσης των ονείρων σου ενώ η δίαιτα στα όνειρα απλά θα γιγαντώσει το άγχος σου… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Κινείσαι […]

Neopolis Team

27 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, το αίνιγμα που προσπαθείς να λύσεις τόσο καιρό είναι πως θα χωρέσεις τα Extra Large όνειρα σου σε μια Extra Small πραγματικότητα. Συμβουλή: Η αφοσιωμένη εργασία θα αυξήσει τις δυνατότητες εκπλήρωσης των ονείρων σου ενώ η δίαιτα στα όνειρα απλά θα γιγαντώσει το άγχος σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα κι όταν πέφτεις ψυχολογικά φτάνεις ως τα Τάρταρα και πίνεις καφεδάκι με τον Άδη. Το βρίσκω λογικό να σʼ εκνευρίζουν αυτές οι μεταβάσεις, αλλά θες να το συζητήσουμε αύριο καλύτερα; Σήμερα που νιώθεις καλά απόλαυσε τις πτήσεις σου κι αν έχεις και καλή παρέα τόσο το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένας/Μια Δίδυμος που αποφασίζει να μπει στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς κανόνες είναι μια βόμβα μεγατόνων μεταμφιεσμένη σε έναν/μια ελκυστικό/η ενήλικα. Αλήθεια τώρα, ακόμη και αν σου πει ο αστρολόγος σου «Πρόσεχε απόψε μην παραβείς τους κανόνες» θα τον ακούσεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα μην βγεις από το σπίτι με τη γνωστή πανοπλία σου – εκείνη που έχει πάνω σκαλισμένη την επιγραφή «Μην αγγίζετε!». Αντίθετα πορεύσου με τη σιγουριά πως δεν υπάρχει κανείς/καμιά που μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου. Είναι μια από αυτές τις μέρες του μήνα που νιώθεις πως ο κόσμος φτιάχτηκε για εσένα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, η ασφάλεια και ο έρωτας απέχουν χιλιάδες μίλια μεταξύ τους. Σε αυτή τη ζωή οι περισσότεροι/ες ελπίζουμε πως θα μικρύνουμε αυτή τη διαφορά σε ανεκτά επίπεδα, όμως εσύ θες να την εκμηδενίσεις. Αυτό αρκεί για να χάνεις τακτικά τη Γη κάτω από τα πόδια σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν… Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρισκόμαστε στο μέσο της χρονιάς ώστε να εκμεταλλευθείς την άνοδο των στροφών του εγκεφαλικού σου κινητήρα και να ξεκαθαρίσεις όλες τις ασάφειες με τους/τις άμεσους/ες συνεργάτες σου, μπορείς εντούτοις να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος για να το πράξεις στην πρώτη ευκαιρία. Μην χαζολογάς και σχεδίασε τα επόμενα βήματά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Λες και το εσωτερικό σου ρολόι έκανε reset και σήμερα ξυπνάς με φορτισμένες τις μπαταρίες και τις επιθετικές σου αρετές ακονισμένες. Τέρμα το σκυμμένο κεφάλι και η μουγκαμάρα στο γραφείο, τέρμα τα υπονοούμενα συναδέλφων που μένουν αναπάντητα και η ανοχή σε κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Μάχη θέλουν, μάχη θα έχουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Υπάρχουν μερικές μαγικές στιγμές. Είναι μόνο στιγμές, δευτερόλεπτα μέσα στο χρόνο που αισθάνεσαι πως η ζωή σου βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και εσύ εκπληρώνεις τις δυνατότητες σου στο έπακρο. Σήμερα, με αφορμή ένα κομπλιμέντο στη δουλειά ή το χάδι του/της συντρόφου σου, μπορεί να νιώσεις έτσι. (Ο αστρολόγος σου ζηλεύει)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ποιος να το ʽλεγε πως θα ερχόταν μέρα που θα αποζητούσες με λαχτάρα να έχεις όλο και περισσότερη δουλειά γιατί η προσωπική/οικογενειακή σου ζωή θα ήταν απαιτητική σε σημείο θλίψης. Ε σήμερα κάπως έτσι σου φαίνεται πως είναι τα πράγματα. Υπομονή, ίσως μέχρι αύριο να έχεις αλλάξει γνώμη…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα ζητήματα της ζωής σου είσαι αρκετά λογικός/η και απόλυτα προσγειωμένος/η. Σε όλα εκτός από τις προσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επανέρχεται το γνωστό δίλλημα: το μυαλό σου σού λέει πως πρέπει να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία για μια σημαντική (ερωτική ή φιλική) σχέση, όμως η καρδιά σου λέει ένα στοιχειωμένο: «Προχώρα! Προχώρα!»

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET