ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επιστροφή σʼ εσένα! Τις επόμενες μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να δεις ΕΣΥ, να κάνεις πράγματα που θες ΕΣΥ και να αρνηθείς, ευγενικά πλην αμετάκλητα, προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν, μόνο και μόνο για να είσαι με κάποιον/α. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είσαι σταθερός/η […]

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιστροφή σʼ εσένα! Τις επόμενες μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να δεις ΕΣΥ, να κάνεις πράγματα που θες ΕΣΥ και να αρνηθείς, ευγενικά πλην αμετάκλητα, προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν, μόνο και μόνο για να είσαι με κάποιον/α.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είσαι σταθερός/η σʼ αυτά που ζητάς από τις σχέσεις σου; Τα κοινωνείς στον/στην Άλλο/η από την πρώτη στιγμή χωρίς νʼ αφήνεις τυφλά σημεία; Έχεις πειστεί για τι αξίζεις και για τι όχι; Γιατί αν τα κάνεις όλα αυτά δεν βρίσκω κανένα λόγο να γκρινιάζεις για μοναξιά. Αντίθετα να νιώθεις πανίσχυρος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πόσο βαρετοί πρέπει να φαντάζουν στα μάτια σου όλοι οι αυτοί οι δήθεν «φυσιολογικοί άνθρωποι» εκεί έξω που επιχειρούν με πάθος να σε κάνουν και εσένα μια από τα ίδια. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες το μυαλό σου λειτουργεί με τόση ταχύτητα και διαύγεια που δεν μπορείς παρά να χαμογελάς πονηρά σε κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και ποτέ δεν αρκούσε ένα tip για να αλλάξει την έμφυτη φοβία σου νʼ αναλάβεις άμεση δράση, θα το ξαναδοκιμάσω. Σήμερα, όλα είναι με το μέρος σου σε ότι έχει σχέση με ξεκαθαρίσματα, επαναπροσεγγίσεις, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες και ΚΥΡΙΩΣ με πρώην, νυν ή επίδοξους/ες συντρόφους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα μπορείς να αντέξεις σχεδόν τα πάντα! Διαπληκτισμούς, ένταση, διασκέδαση μέχρι πρωίας, 8ώρο σεξ, εξαντλητικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις μέχρι τελικής πτώσης. Το μόνο που αντέχεις είναι η αδιαφορία σε κάθε μορφή: αδιάφοροι/ες συνεργάτες, φίλοι/ες ή νωχέλεια από τον/την σύντροφο σου σε κάνουν έξαλλο/η. Καμία έκπτωση από την ζωή απόψε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η επαγγελματική σου πραγματικότητα μοιάζει λίγο με ρόλερ κόστερ που κάποιος πάτησε απότομα το φρένο και έχεις μείνει να κρεμιέσαι ανάποδα στο κενό. Σχεδιάζεις, σκέφτεσαι, κρίνεις, αλλά περιμένεις μια ένδειξη για να κάνεις το αποφασιστικό βήμα. Μέρες σαν τη σημερινή αυτό σε εκνευρίζει στα όρια της έκρηξης…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν χρειάζονται και πολλά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: ποτέ δεν χρειαζόσουν υποβολείο (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) να επικροτεί την κάθε σου κίνηση – είσαι ο/η αυθεντικός/η εσύ όταν λειτουργείς με απόλυτο (σχεδόν σοκαριστικό) αυθορμητισμό. Αυτό είναι το κομμάτι που δείχνεις να έχεις ξεχάσει τελευταία. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες καλείσαι να το ανακαλύψεις ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πως πας από μαθήματα διαχείρισης νεύρων; Καλά το φαντάστηκα… Λοιπόν επειδή σήμερα μπορείς να κάνεις την τρίχα τριχιά με ταχύτητα πυραύλου, και όλοι ξέρουμε πως λειτουργείς αποδοτικότερα υπό καθεστώς ψυχραιμίας, ξεκίνα τις αναπνοές από το πρωί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Θα διευκόλυνε αφάνταστα μερικούς/ες συναδέλφους ή/και στενούς συγγενείς σου να σε δουν σήμερα να χάνεις την αυτοκυριαρχία και τον έλεγχο σου. Και πως μπορούν να το καταφέρουν; Να σου φορτώσουν λάθη για τα οποία η ευθύνη είναι κοινή και όχι αποκλειστικά δική σου, να σου κάνουν παρατηρήσεις κάθε δέκα λεπτά, να σε ζαλίσουν με παράπονα. Θα τους δώσεις τη χαρά να τη σκαπουλάρουν έτσι;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET