ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει […]

Neopolis Team

27 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ’ αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σήμερα έχεις χρόνο και διάθεση μόνο για τους οικείους σου ή για τον εαυτό σου! Αυτό σημαίνει πως στη δουλειά μάλλον θα είσαι πιο σιωπηλός κι από Ινδό φακίρη σε διαλογισμό και έτοιμος/η να εκραγείς σ’ όποιον/α νομίζει πως είσαι ο/η ψυχολόγος του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ας είμαστε ειλικρινείς! Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου εδώ και εβδομάδες, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ασχοληθείς με θέματα όπως: νέα ενδιαφέροντα, κοινωνική ζωή, αβασάνιστα χαμόγελα, καινούργιες γνωριμίες. Όχι πια! Αλλάζεις ήδη από σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πρόσεξε! Για τις επόμενες μέρες δεν δανείζεσαι, δεν χρεώνεσαι, δεν ελπίζεις σε θαύματα. Ψάχνεις όμως για εναλλακτικές λύσεις και ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα! Α και φυσικά το σεξ είναι μια καλή εναλλακτική για να αποσπαστείς από αυτά τα προβλήματα αν δεν μπορείς να τα λύσεις γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις – και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Θυμάσαι το στίχο «με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»; Ωραία, πάρε τον όπως είναι και φόρεσε τον καπέλο στο χώρο εργασίας σου αυτές τις μέρες. Φωτιά και μαχαίρι σε σχέσεις με συναδέλφους αν θες να ελπίζεις πως θα αλλάξουν επιτέλους οι συνθήκες (συν)εργασίας σου. Αλλιώς μην γκρινιάζεις που δεν συμβαίνουν όλα όπως τα θες από μόνα τους; Ακόμη πιστεύεις στα μάγια και τα θαύματα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Πραγματικά σε νιώθω αν αναφωνήσεις πως απλά έχεις κουραστεί από την κούραση που κουβαλάς στις πλάτες σου. Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αν το μόνο που θες σήμερα είναι να περπατάς ανάμεσα στους συναδέλφους σου σαν να μην είσαι εκεί, να μην ασχολούνται μαζί σου. Αλήθεια, τις άλλες φορές που ένιωθες έτσι κατάφερες τίποτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Απλά, σύντομα, περιεκτικά: Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά καλή και το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι μίζερες απόψεις/νοοτροπίες και η γκρίνια! Αν γνωρίζεις κάποιους/ες στον κοινωνικό σου κύκλο με παρόμοια συμπεριφορά να τους/τις αποφύγεις πάση θυσία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε κουράστηκες να μαδάς την μαργαρίτα ή ακόμη; Γιατί αν ακόμη τη μαδάς σου έχω νέα. Δεν θα πρέπει νʼ αναρωτιέσαι «Μʼ αγαπά, δεν μʼ αγαπά». Πως θα σου ακουγόταν το «Πάω ή δεν πάω»; Ναι, γυρεύοντας να φας το κεφάλι σου…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET