ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ’ αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα “Που τραβάει η ζωή μου;” ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – […]

Neopolis Team

26 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ’ αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα “Που τραβάει η ζωή μου;”

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας… Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η διάθεση που επικρατεί αυτή την Δευτέρα είναι: «Μην ασχολείστε μαζί μου όσο εγώ ασχολούμαι με τη δουλειά μου». Όχι, δεν είναι πάντα για κακό να μην λες πολλά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Να πιεις ώσπου να νιώσεις πως ξεχνάς την ρουτίνα σου (Να μην οδηγείς όμως!!), 2) Να γκρινιάζεις για την ακαταστασία των πιατικών και των υπόλοιπων αντικειμένων στο σπίτι, 3) Να κάνεις εργασιοθεραπεία. Και απαγορεύεται: Να οδηγείς! Στο ξανάπα νομίζω.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Η νύχτα σου να τελειώνει το επόμενο πρωί… 2)…με καλή παρέα σε ένα καλό στέκι της πόλης σου… 3)… και να πάρεις σπίτι σου εκείνον/η που ονειρεύεσαι μια νύχτα μαζί του/της. Και απαγορεύεται: Να κάνεις τα παραπάνω έχοντας πιεί σε σημείο καταστολής κάθε εγκεφαλικής δραστηριότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι την κούραση σου, το βουνό των υποχρεώσεων σου, την πνευματική σου ένταση… Ε, ναι… Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι γενικώς σήμερα. Δουλειά, φαγητό, ύπνος, τέλος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ξυπνήσεις με ταξιδιάρικη διάθεση… 2)… και να την μετατρέψεις σε μια ημερήσια εκδρομή με καλή παρέα… 3)… ή πολύ απλά να λείπεις συνέχεια από το σπίτι! Και απαγορεύεται: Ε όχι και να μείνεις μέσα βλέποντας πάλι DVD!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, αφού η καλύτερη αντιμετώπιση της ζωή που γνωρίζεις (έχεις Master και PhD μη σου πω) είναι η επίθεση, μην προσπαθείς να το παίξεις συμβιβαστικός/η. Ειδικά σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ρισκάρεις καινούργιες γνωριμίες… 2)… ακόμη και αν η κυνηγετική σου διάθεση ξενερώνει την παρέα σου… 3)… που δεν θα ξεκολλάς κατά τα άλλα από πάνω τους. Και απαγορεύεται: Να φοβηθείς πως ο/η αμέσως επόμενος/η που θα συναντήσεις θα είναι εξίσου σκάρτος/η με τον/την πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, γιατί πάντα πρέπει να επιλέγεις ή να είσαι επικοινωνιακός/η, φιλικός/η και πρόσχαρος/η ή να γίνεσαι το πιο σκληρό καρύδι του κόσμου και να μην σπας με τίποτα. Μια στοιχειώδης ισορροπία θα σε έσωνε σήμερα από πολύ ένταση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ε όχι λοιπόν! Δεν θα επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου! Αν εσένα σου την έχει βαρέσει και έχεις καλή διάθεση είναι δική σου δουλειά! Οι άλλοι/άλλες να κοιτάξουν να λύσουν μόνοι/ες τους τα προβλήματα τους!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, το επόμενο διήμερο κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Δώσε του την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τα προβλήματα των οικείων σου, του/της νυν ή του/της πρώην ή του/της επίδοξου συντρόφου σου, του/της προϊστάμενου/ης σου… Για λίγες μέρες κλείσε τʼ αυτιά σου μπας κι ακούσεις τον εαυτό σου που πνίγεται σʼ όλη αυτή τη βαβούρα!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET