ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι […]

Neopolis Team

26 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που δεν έχουν λόγο να διαβάζουν αυτό το tip σήμερα. Οι υπόλοιποι; Όχι δεν είναι δυστυχείς! Όμως ελπίζουν τόσο δυνατά για μια αλλαγή, που ονειροπολούν σε συναισθηματικά τοπία χωρίς προσανατολισμό. Και όποιος/α αντέξει…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όποιος/α κάνει το λάθος να σε αμφισβητήσει/προκαλέσει/εκνευρίσει σήμερα θα νιώσει σε ανύποπτο χρόνο τις δαγκάνες σου σαν μέγγενη να του/της σφίγγουν το λαιμό. Πρώτα χτυπάς και μετά ρωτάς…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Οι υψηλές προσδοκίες! Όποιος/α και αν βρεθεί στο διάβα σου, ό,τι κι αν ακούσεις να σου λένε για μελλοντικά σχέδια, για αλλαγές στη δουλειά ακόμη και για τα υπέροχα μάτια σου, μην μασήσεις πριν δεις αποδείξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο έρωτας έχει πρόσωπο; Κάθε φορά που δημιουργείς μια ιδέα, που πετυχαίνεις στη δουλειά σου, που προσφέρεις ένα δώρο, όλα αυτά δεν είναι έρωτας; Δεν είναι εμπειρίες που θα μοιράζεσαι τώρα/στο μέλλον/ως το τέλος για να ανασύρεις τον έρωτα από τα βάθη κάθε ύπαρξης που αναπόδραστα θα βρεθεί στο δρόμο σου; Ζυγέ μέρες σαν τη σημερινή μπορείς να χαμογελάς που καταφέρνεις να ζεις τον έρωτα όχι σαν πρόσωπο, αλλά σαν υπόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μια από τις μέρες εκείνες που καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο προτέρημα είναι να γνωρίζεις απʼ έξω και ανακατωτά όλες τις εξόδους κινδύνου από το κτίριο της δουλειάς σου. Ξέρεις από πού να ξεφύγεις αν δεν αντέξεις και χιμήξεις στον προϊστάμενο/ σου απαιτώντας αίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, υπάρχουν δύο λάθη που δεν σου συγχωρούνται σήμερα: 1) Να προτιμήσεις τους φίλους σου από χρόνο με τον/την σύντροφό σου ή εκείνον/η που σε ελκύει αυτή την περίοδο. 2) Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει κανείς/καμία ερωτικά να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αντιστάσου στον πειρασμό να ανεβάσεις ακόμη ένα ποστ στο Stardome* με τίτλο «Εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα» ή «Που είναι η αγάπη;». Είναι γνωστό πως η προσμονή για κάτι καλό μας οδηγεί συνήθως σε παράλυση. Όμως πίστεψε με, με το να περιμένεις ένα θαύμα μέρες σαν τη σημερινή, χάνεις τη ζωή.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET