ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ’ αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα “Που τραβάει η ζωή μου;” ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – […]

Neopolis Team

26 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ’ αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα “Που τραβάει η ζωή μου;”

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας… Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, ξεκινάς καλά σήμερα. Ενέργεια, δυναμισμό, διάθεση έχεις. Μόνο μην τα εξαντλήσεις όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σου. Κρίμα δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε έπιασε κι εσένα αυτές τις μέρες η παρόρμηση να εκλογικεύσεις το συναισθηματικό σου περιεχόμενο και να σκέφτεσαι πως μια χαρά θα τα βγάλεις χωρίς δακρύβρεχτες αναμνήσεις. Και πάνω που έλεγες ότι το έχεις, έρχεται η σημερινή μέρα και πάμε πάλι από την αρχή! Ρε να μην ξεκολλάει το μυαλό…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σαν λέοντας έχεις ανάγκη από αλληλεπίδραση με κόσμο. Χρειάζεσαι να ακούς φασαρία και γέλια, να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να ψυχαγωγείσαι αλλά και να προσφέρεις απλόχερα χαρά. Και τι στιγμή που
συμβαίνουν αυτά είναι συνήθως που εισβάλει ο ρεαλισμός στη ζωή σου να σε προσγειώσει. Ναι, το γνωστό πρόβλημα με τα χρήματα που δεν σʼ αφήνει να χαρείς όσο θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τίποτα/Κανείς δεν μπορεί νʼ αναγκάσει έναν/μια Παρθένο να παρεκκλίνει από την επίλυση ενός προβλήματος του/της – για να έχει υπάρξει πρόβλημα σημαίνει πως κάπου έκανες λάθος και όλοι ξέρουμε πόσο τα σιχαίνεσαι αυτά. Συνεπώς στην ερώτηση «Οικονομικές δυσκολίες;» σήμερα η απάντηση είναι: «Δεν μʼ έχετε δει να δουλεύω όσο μπορώ!».

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μην διανοηθείς να επιτρέψεις σε φίλους και συγγενείς να σου δημιουργήσουν σήμερα ενοχές επειδή έχεις καλή διάθεση και θες να περάσεις περισσότερες ώρες διασκεδάζοντας, παρά δουλεύοντας ή κάνοντας τον ψυχαναλυτή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, το δίλημμα οικονομική ασφάλεια ή επαγγελματικό ρίσκο θα πρωταγωνιστεί στο μυαλό σου για τις επόμενες μέρες. Μια συμβουλή: μην προσπαθήσεις να τα συνδυάσεις, δεν θα πετύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στους/στις λίγους/ες που αποκαλείς φίλους/ες και να μην σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε τυχαίες εξόδους και παρέες, τότε δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πλήρης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ναι το καταλαβαίνω να σου φαίνεται αδιανόητο να αντέξεις ακόμη μια εβδομάδα σε τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις μπει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης που δεν επιτρέπει ακόμη εφησυχασμούς. Αντέχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET