ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη […]

Neopolis Team

25 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εντάξει δε λέω, καλή θα ήταν σήμερα η ασφάλεια του σπιτιού και η απόσταση από τους κατοίκους του πλανήτη Γη αλλά είσαι σε ένα συνεχή αγώνα νʼ αποδείξεις στον εαυτό σου πως έχεις αφήσει πίσω τον βαλτωμένο εαυτό σου. Όποτε σκάσε και κολύμπα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν πρέπει νʼ αφήσεις τις διαφωνίες με μερικούς συναδέλφους ή/και φίλους να σε μπλοκάρουν επικοινωνιακά. Θα διαπληκτιστείς; Ναι! Θα σου ανάψουν τα λαμπάκια; Πιθανότατα! Αλλά μην πεισμώνεις σαν μωρό για το υπόλοιπο της μέρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Και να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος – τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ανάσα σήμερα; Να προσέξεις λίγο το σώμα σου και νʼ ανακτήσεις δυνάμεις; Δεν λέω, αν περνάς γενικά καλά αυτές τις μέρες έχεις κάθε λόγο να μην κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Όμως σκέψου πως στο παρελθόν η καθημερινή επανάληψη εξόδων/διασκεδάσεων/κοινωνικότητας στο τέλος σε έκανε να βαριέσαι. Γιʼ αυτό σου λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πάθουμε πάλι τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, όλο το πρωινό σου, μέχρι και το μεσημέρι, μοιάζει να είναι από απλώς μουντό έως αγχωτικό, τουλάχιστον μέχρι να νυχτώσει… Γιατί αφού πέσει ο Ήλιος δεν βγαίνουν μόνο τα φαντάσματα αλλά και οι διψασμένοι/ες για πάθος Παρθένοι. Ας είναι αυτή η νύχτα μόνο για πάρτη σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες θα αρχίσει να σου γίνεται προφανές πως μπορείς να επικοινωνείς με τα μάτια, με τα αγγίγματα, με μπουνιές και κλωτσιές, με εκσφενδονισμό αντικειμένων ή με σήματα καπνού. Όμως όταν θα πρέπει να μιλήσεις/συζητήσεις με κάποιον/α η ασυνεννοησία μπορεί να σε οδηγήσει στα όρια του μινι εγκεφαλικού…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να επιθυμείς διακαώς να κλειστείς σε ένα σπίτι, με καλούς φίλους για παρέα, delivery και ταινίες ή επιτραπέζια. Είναι αλήθεια πως σε έχει κουράσει η βαβούρα του έξω. Το βασίλειο σου για λίγη περισσότερη ανθρώπινη ζεστασιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν πιάνουν τον/την σύντροφο σου ή τους στενούς σου συνεργάτες η κυκλοθυμία τους, τότε γίνονται με ένα μαγικό τρόπο η απόλυτη παραφωνία της ζωής σου. Και σε πιάνουν κάτι αμφιβολίες για το πόσο θα τους αντέξεις ακόμη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επειδή από πολύ μικρή ηλικία έμαθες να εξαρτάσαι συναισθηματικά μόνο σε εσένα και σε κανέναν άλλο (τι αδυναμία που θα ήταν αυτό, ε;), σχεδόν ποτέ δεν εκφράζεις τα παράπονα και τα θέλω σου προς τα έξω. Έτσι σχεδόν πάντα όλοι/ες νομίζουν ότι είσαι καλά και, μέρες σαν τη σημερινή, έρχονται καταπάνω σου σαν στρατός πληγωμένων για να τους/τις στηρίξεις. Και σε πλακώνει ένα βάρος στη καρδιά αβάσταχτο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ακόμη και αν η μέρα ξεκινήσει με άγχος, υποχρεώσεις και μισοτελειωμένες δουλειές από την προηγούμενη, μην αφεθείς να κολυμπήσεις μόνο σʼ αυτά τα λιμνάζοντα νερά. Στον ανοιχτό ωκεανό υπάρχουν και άλλα ψαράκια για να κολυμπήσετε παρέα… Και μερικά είναι πολύ γοητευτικά ανάθεμα τα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET