ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Φρόντισε τις επόμενες μέρες να πάρεις όσες ανάσες δροσερής αισιοδοξίας μπορείς και μην αφήνεις να σου χαλάνε τη διάθεση οι συνηθισμένες καθημερινές προστριβές. Μην περιμένεις και μην καθυστερείς! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Για τις επόμενες μέρες, ακόμη και αν τα μηνύματα που λαμβάνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αποθαρρυντικά, οφείλεις να […]

Neopolis Team

25 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φρόντισε τις επόμενες μέρες να πάρεις όσες ανάσες δροσερής αισιοδοξίας μπορείς και μην αφήνεις να σου χαλάνε τη διάθεση οι συνηθισμένες καθημερινές προστριβές. Μην περιμένεις και μην καθυστερείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Για τις επόμενες μέρες, ακόμη και αν τα μηνύματα που λαμβάνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αποθαρρυντικά, οφείλεις να συνεχίσεις να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο. Μʼ ακούς Ταύρε; Να ελπίζεις, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις κάποια στιγμή να δράσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μέρες που φεύγει και άλλες που επανέρχεται ο πυρετός της αυτονομίας. Μέρες που αισθάνεσαι πως είσαι στο σωστό επαγγελματικό μονοπάτι και το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει, και μέρες (σαν τη σημερινή) που αναγκάζεσαι να δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά – όχι επειδή στο επιβάλλουν αλλά για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις περισσότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί το επαγγελματικό παρόν να μοιάζει αβέβαιο και να περιμένεις κάθε στιγμή το επόμενο σοκ. Όμως έχεις αλλάξει πια. Από το «Θεέ μου, τι θα κάνω αν…» φτάνεις να αναφωνήσεις «Μωρέ φέρε ότι θες! Εγώ θα την βρω την άκρη μου!». Θράσος θέλει η ζωή τελικά…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ε ναι έχεις σιχαθεί αυτές τις συνεχείς ασκήσεις συναισθηματικής ισορροπίας! «Τι έχεις; Τι τρέχει; Με θες; Δεν με θες; Μήπως έκανα κάτι;». Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να μαζέψεις το κουράγιο σου και ότι τσαμπουκά έχεις και να απαιτήσεις μια συνάντηση για να τελειώσει το παραμυθάκι, με happy end ή χωρίς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ναι, μέρες σαν τη σημερινή είναι εξαιρετικά πιθανό να νοσταλγείς τον παλιό σου εαυτό: αυτόν που αντλούσε αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία μέσω ενός/μιας συντρόφου. Τώρα πια έχεις μάθει πως αξίζεις τόσο ώστε να μην κάνεις εκπτώσεις για κανένα/καμιά όσο γοητευτικός/η κι αν δείχνει. Ναι, οι σχέσεις έχουν γίνει αβάσταχτα δύσκολες και η μοναξιά πιεστική. Όμως έτσι μόνο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις εκείνο/η που θα ΣΕ αξίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πολύ πιο σύνθετο απʼ όσο αρχικά φαίνεται: τον τελευταίο καιρό θα μπορούσες εν δυνάμει να συναναστραφείς με τον οποιονδήποτε/την οποιαδήποτε. Και που είναι το κακό σʼ αυτό θα αναρωτηθείς; Αν από τη φύση σου έχεις την τάση να γίνεσαι πλαστελίνη για να μην έρχεσαι σε ρήξεις με τους γύρω σου, καταλαβαίνεις σε τι επίπεδα καταπίεσης των απόψεων και των θέλω σου μπορείς να φτάσεις. Χμ, όχι καταπίεσης, μάλλον θυσίας… Και όσο συνεχίζεις, τόσο αυξάνονται τα νεύρα, η εσωτερική ένταση, οι αϋπνίες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα στο γραφείο, στην πρώτη προσβολή, διαταγή ή ύψωμα έστω της φωνής από τον/την προϊστάμενο σου, η αντίδραση σου είναι φωτιά και τσεκούρι. Όμως σε αντίθεση με τις άλλες φορές, σήμερα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αντιδράσεων σου. Αυτό σημαίνει ώρες μαρτυρίου για αυτόν/η που επιχείρησε να σου χαλάσει τη μέρα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πάψε να τσιγκλάς τους συγγενείς σου ή/και τους/τις φίλους/ες σου για καυγά. Αν σου την έχει δώσει στα νεύρα η ακινησία στον ερωτικό στίβο ή η αφομοίωση από την ρουτίνα σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το πω για εσένα, αλλά πρέπει: Μην κάνεις σαν δεκάχρονο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν είναι καινούργιο το δίλλημα που επαναφέρει η όψη αυτή: εκεί έξω στον κόσμο (σε ότι αφορά την κοινωνική σου περσόνα δηλαδή) αισθάνεσαι πως υπάρχουν άπειρες κυριολεκτικά πιθανότητες/στόχοι/φιλοδοξίες για να κυνηγήσεις, όμως, καθώς όλες δείχνουν εξίσου γοητευτικές/μαγνητικές/ξεχωριστές, στο τέλος της ημέρας καταλήγεις να μην είσαι ευχαριστημένος/η μʼ αυτές που έχεις επιλέξει. Η αίσθηση πως τα καλύτερα είναι συνεχώς μπροστά σου, αυτές τις μέρες σε κουράζει τόσο…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Επανέλαβε είκοσι φορές με το που ξυπνάς: «Δεν θα αρχίσω να ξοδεύω χρήματα λες και τα κόβω απʼ την φραγκιά»! (Θεέ μου, κάνε να πιάσει αυτό και να γλιτώσουν το οικονομικό Βατερλό οι καλοί μου οι Ιχθύες κι εγώ, ο ταπεινός σου αστρολόγος, υπόσχομαι να γράψω ένα άρθρο για τον 9o οίκο και να επαναφέρω την τάξη σχετικά μʼ όσα ακούγονται για Εσένα…)

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET